Samboliv och fix

Efter lite dålig uppdatering här på bloggen (ibland behöver man paus från skrivandet) tänkte jag berätta vad som händer i mitt liv just nu.

Lilo befinner sig i Österlen med sin pappa och jag och Niklas har börjat med fixa om vår söderlya så att barnen får sina egna utrymmen. Så jäkla skönt att rensa ut, fräscha upp och bygga nya lösningar. Det viktigaste är att barnen tycker att det är mysigt, så satsar vi satsar på mys, hur ”Ernst Kirchsteiger” det än låter…

Attachment-1 2

Och relationen med Niklas då? Jo, det går bra. Fortfarande väldigt kär och han är nog den person jag har som roligast med (så viktigt!). Och så nice att bo med någon efter att ha bott själv SÅ länge i mitt liv.

Annars så jobbar jag med uppföljaren till ”Bara rumpor” (som tryckts om efter att ha tagit slut!) och jag ser faktiskt fram emot hösten och komma in i vardagen igen.

 

  1. Julia skriver:

    Fast varför flyttar ni inte till lite större? Då har ni ju även större budget eftersom ni är två pers..?

  2. Mia skriver:

    Åh, snälla berätta hur ni gör om för jag vill ha tips. Har för få rum i min lägenhet och vill se och få inspiration. Hur stort bor ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..