Snart skolstart…

Hej alla föräldrar till barn som ska börja skolan! Är ni lika nervösa som jag är? Hur social, smart och snäll Lilo än är så kan jag ändå inte få bort den där lilla klumpen i magen av oro…

Det har varit så skönt med förskolan, sån trygghet, och nu ska hon bli en av många i en stoooooor grupp (sexårsverksamhet). Tänk om någon är dum mot henne, retar henne eller på något sätt får henne att känna sig ledsen… Hur ska vi hantera det?

Attachment-1 3

Jag fattar ju att det kanske är jag som oroar mig i onödan. Kanske går allt som en dans. Det enda jag känner nu är att jag inte på något sätt ska visa Lilo att jag är nervös.

 

 

  1. Helén skriver:

    Hej!

    Super normalt å känna med första barnet :)….. Det kommer gå bra jag lovar-… MEN det kommer komma diskutioner om hur andra barn är mot henne… STOR KRAM det fixar du

  2. Face skriver:

    Å jag känner med dig! Men det kommer gå så bra. Jag var själv mobbad som liten så när min tjej skulle börja skolan kom massor av känslor! Men är man bara lyhörd, peppar på morgonen och tar sig tid att stämma av på hemvägen så går det bra. Min tjej ska börja ettan så första skolåret är avklarat 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..