Ann är på smällen

Kära, fina läsare! Ledsen för att jag varit en aning tafatt och tråkig här på bloggen ganska länge. Har liksom tappat stinget lite, spanat efter nya utmaningar någonstans som passar min plattform: podd, tv, böcker, tidningar, föreläsningar…bättre. Har hittat den nu! Vill skicka massa kärlek till alla underbara bloggare här på Mama.nu! Cissi. Nisse o Manne. Frida. Camilla. Simon. Hormoner & Hemorojder…all härlig personal! Tidningen Mama ligger mig varmt om hjärtat! Jag har skrivit krönikor, varit på omslag två gånger och skrivit artiklar, varit på Mamagalor, varot mannekäng och bloggat på Mama.nu i snart 2 1/2 år. Det har varit kul och spännande! Tack för alla kommentarer, åsikter och gulliga ord! Nu drar jag och Boban och lilla knyttet i magen och börjar blogga på familjeliv.se! Ni hittar oss under ”Ann är på smällen”. Nu ska jag slå ihop mina påsar med Anitha! Kramar och kärlek så ses vi snart igen ???? 

  
  
 

 1. Anton skriver:

  Du påstod att svensk sjukvård är ”världens bästa” och ”gratis”.

  Svensk sjukvård är definitivt inte världens bästa. Inte ens Europas bästa. Inte ens NORDENS BÄSTA. Gratis? Vi betalar skatt på vår lön för att finansiera bland annat sjukvård. Så den är långt ifrån gratis.

  Slutligen, du är medberoende och har skrivit en bok och anser därför att du redan vet vad du tycker i frågan om narkotikapolitik. Du är en gammal inskränkt dinosaurie som definierar omvärlden utifrån dina högst personliga känslor.

  Alla droger bör vara avkriminaliserade. Folk använder droger oavsett vilka straff det är, skillnaden är att det blir så mycket svårare för oss inom sjukvården att hjälpa dessa människor, för de känner sig så utanför i samhället samtidigt som de jagas av polisen. Men det kanske inte är så viktigt i din värld med faktiska konsekvenser. Utan huvudsaken är att det passar med dina känslor och dina upplevelser.

  DU är en del av problemet och det värsta är att du kommer avfärda mig som näthatare, eller droglberal eller vad det nu blir. Samtidigt sitter du i ditt elfenbenstorn och får kabla ut dina rentav farliga åsikter.

  Du hjälper till att upprätthålla gamla morallagar som saknar vetenskapligt stöd och som lett till att vi har störst dödlighet per capita i narkotikadödlighet. Tänk på det nästa gång du känner att dina känslor i frågan minsann är ”sanna”, folk DÖR för dina åsikter när vi hade kunnat haft det annorlunda.

  Vanligen skulle jag diskutera mycket mer sansat och metodiskt. Men det du sa i din pod var felaktigheter, från första stavelse till sista.

  Hoppas du kan fortsätta självbedra dig, så det gud förbjude inte ”känns jobbigt”.

 2. Helen skriver:

  Grattis! har verkligen saknat dig… du har blivit som en liten cyberkompis 🙂 Stor kram

 3. Sofia skriver:

  Grattis! Så spännande med en ny liten goding! ❤️

 4. Nina skriver:

  Googla på ”ann på smällen” så kommer nya bloggen fram.
  Skulle vara svar till K och cola.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Elchocker och gelé

Jossan är ju ganska så intresserad av mode och skönhet. Hon har koll på nya grejer och idag fick jag följa med. Hade ingen aning om vad en IPL-behandling var innan jag såg Jossan ligga på britsen hos Anna och åma sig. Har ni testat? Behandlingen går ut på att man lägger kall gel på huden (rejäl klick) och sen förs en ljuspuls med infrarött ljus över ansiktet med en glasprisma. Det är som att få en liten pisksnärt i huden varje gång ljuspunkten når huden. Anna på Perfect Clinic på Corinne & Friends vis Stureplan är världsbäst på hudvård och jag tyckte att det var jäkligt spännande även om det var lite elchocksvibe. Meningen är nu att min hud ska föryngras. Ljuset går in i djupet och ökar elasticiteten och spänsten. Tyckte faktiskt att det kändes jäkligt bra när jag såg resultatet! Nu ska Jossan och jag göra det här fyra gånger. Testa du också! Hälsa från mig när du ringer Anna på Perfect Clinic på Corinne & friends. Du får 20 procent om du vill testa IPL eller nån annan jag-vill-bli-snyggbehandling! Puss o kram från skönhetsfabriken  

Anna på Perfect Clinic, jag och Jossan

  

Och så lite filter på det, hehe.

  

Senaste glasögonmodet och ett kilo gel.

  
 

 1. Maria skriver:

  Hej!

  När man läser din blogg via mobilen blir bilderna extremt stora å hälften av dem försvinner. Kanske nåt man kan fixa? Eller jag är ganska säker på att man kan det 🙂

 2. Hannah skriver:

  Hej!

  Jag gör IPL-behandlingar (för att ta bort små miniblodkärl som gör mig rosa). När jag har varit där är jag brandröd och sedan följer tre-fyra dagar då jag är toksvullen. Skulle aldrig kunna visa mig utomhus. På riktigt. Hur är det möjligt att du känner dig s fräsch och fin efteråt? Har du någon aning? Eller kommer det ett boxaransikte snart? Ont utav helvete gör det också, tycker inte du det? :)) Är så nyfiken för man vet ju inte om man kanske går till en liten klant.. Inget gel får jag heller vad jag vet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Att vara med dom man älskar

Hela Europa, hela världen är paralyserade: hur kunde det hända igen!? Bara några månader efter Paris? Islamiska staten. Nu är ännu fler barn i världen utan mamma eller pappa. Nu blir vi alla ännu räddare för att åka tunnelbana, gå på konsert eller flyga. Tror, så här när, påsken närmar sig att det är roligt med yta, spännande med karriär, egoboostande med ett fint hem; men vem fan bryr sig när det smäller? Det är lätt att ta kärlek, vänner och familj för givet. Det är svårt att ta in att något eller något kan ta oss ifrån dom vi älskar när som helst. Jag bjöd Sanna och Anitha och alla barnen på en tidig påskmiddag igår. Lammstek, kladdkaka, skratt och sorg över det som precis hänt. Älskar mitt liv. Älskar mina barn. Nu ska jag gå och köpa påskägg!! ❤️❤️❤️ 

 

 1. Stefan skriver:

  tvätta ögonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Lotta skriver:

  @Nity: Lyssna på Wahlgren & Wistam i stället…

 3. Nity skriver:

  Måste säga något.., blev nyfiken på podden, lyssande. Vill inte vara taskig men gud vad jag skämdes över er, i ert ställe. Det var pinsamt, grunt, pladdrigt med barnröster, fruktansvärd stockholmska, hö-hö fejkat inlärt klassiskt podmansskratt, och när anitha namedroppade så dog vi här, min mun vidöppen med handen över den, så desperat hemskt, så ovärdigt helt utan självinsikt eller humor. Snälla sluta, ett råd bara, om folk lyssnar så är det pga pinsamhetsfaktorn.
  Helvete vad ni är B. Skäms. Och att nu ska Ann Söderlund få slut på våldtäkterna, borde få en förstasida faktiskt, vilken tur vi har, tack!

 4. sara skriver:

  Har du slutat blogga?

 5. Ulrika skriver:

  Vore jätte kul om du kunde blogga lite oftare. Känns som om du alltid startar upp bloggar lite här och där och är så himla entusiastisk till en början men sedan rinner det ut i sanden ganska snabbt. Menar inget illa eller elakt men det blir lite tråkigt men så glesa uppdateringar. Älskar din och Anithas podd! En av veckans höjdpunkter att lyssna på den.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..