Tårfyllning med smak av jul

Hej igen! Äntligen har jag hunnit beta av lite mail ifrån er, har legat efter det sista. Jag vet att jag även sett lite kommentarer ifrån er i äldre inlägg men i bland alla 900 tävlingskommentarer så har jag tappat bort dem tyvärr. Maila gärna om du har någon akut fråga.

Lite små tips till jultårtan kommer nu här. Man kan ju göra fyllningar och frostingar på de flesta smaker. Det går även att variera tårtbottnen med alla möjliga smaker så det går att kombinera ihop på massor av sätt. HÄR har ni några tips på bottnar.

Här kommer några tips! Lingonfrosting eller lingongrädde är verkligen supergott! Lingongrädde får du genom att blanda 3 dl vispad grädde med 1 dl lingonsylt. Så gott som tilbehör till den mjuka pepparkakan. Spackla, spritsa eller fyll en tårta, cupcakes eller kaka. Med apelsincurd kan du fixa en smarrig fyllning. Kanelfrosting är ett gott tips eller en härlig polkafluff har du HÄR.

20131207-221919.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..