Jordnöt & Kola Paj

Heeeej! Freeeedag idag & alla hjärtans dag, wiiiee! Hoppas ni mår bra! Så kul att ni stannar förbi här hos mig. Sista dagen på lovet och idag tar pappa barnen en sväng nu på förmiddagen. Jag skall förbereda inför helgens tårtor och kanske baka något med alla hjärtans dag tema.

Jo, jag har fått lite dille på kola just för tillfället. Lovar att det inte kommer att hålla i sig utan det blir så ibland när man får fler ideér än en samtidigt :-) Här kommer en smarrig paj inför helgen! Gillar ni kola & jordnötter? Sött möter salt i en godispaj! Enkel att göra och den går även snabbt att slänga ihop.

 

Botten

0,75 dl jordnötssmör

0,75 dl dulche de leche (Pampas deli BAKNING)

2 dl rice krispies

 

Fyllning

en halv burk kondenserad mjölk

100 g mörk choklad

1 msk dulche de leche

 

Rör ihop jordnötssmör och dulche de leche och blanda i rice krispies. Tryck ut i en pajform på ca 15 cm. Ställ kallt.

Hetta upp kondenserad mjölk i en kastrull under konstant omrörning. Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner hackad choklad och dulce de leche tills allt smält och du fått en jämn kräm. Häll krämen på bottnen och låt stå kallt i några timmar!

 

LOADING..