Krämig Passionsfruktspannacotta

Jag vet inte varför jag tidigare snurrat in på chokladiga pannacottor när jag nästan tror att jag tycker att fruktiga pannacottor är de allra godaste. Kommer ni ihåg att jag gjorde en ljuvlig blåbärspannacotta tidigare i år? Den var sååå god och den här pannacottan fick verkligen smaklökarna att hoppa av glädje :-) Det blev typ ett mmmmm:ande mellan varje sked, hihi. Ett måste för dig att prova helt enkelt!

Jag serverade även denna pannacotta i söta små portionsburkar. Sötaste glasburken hittar du på TGR för endast 10:- styck.

2 passionsfrukter

2 dl grädde

1 krm vaniljpulver

2 msk socker

1 gelatinblad

 

Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i minst 5 minuter. Skrapa ur passionsfrukterna och koka upp innehållet tillsammans med grädde, vaniljpulver och socker i en kastrull. Tag av kastrullen ifrån platan. Rör ner gelatinbladet i vätskan tills det lösts upp helt. Sila vätskan och häll upp i 4 små portionsformar. Kyl ner i minst 4 h.

 

LOADING..