Nutella pannacotta

Godmorgon fina bloggisar! Hoppas att ni har det bra trots detta allt för tråkiga väder vi har. Kanske att jag kan pigga upp denna lillördag med en söt dessert :-)

Majj Gadd! Att jag aldrig gjort nutella pannacotta innan förvånar till och med mig. Denna superduper enkla dessert som blir så god. Det räckte inte med provsmakning här utan jag skrapade kanterna rena ;-)

Nutella har jag använt mycket i bakverk men nu var det ett tag sedan. Tror nog allt att jag skall plocka fram några tips till er ifrån arkivet. Men först, tadaaaa… Nutellapannacotta!

2 dl grädde

1 dl nutella

1,5 gelatinblad

.

Blötlägg gelatin i kallt vatten i minst 5 minuter. Hetta upp grädde och nutella tills det nästan kokar och tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner urkramade gelatinblad så att de löses upp helt. Klicka i nutella i botten på 4-6 små skålar. Fyll upp med pannacotta och kyl ner i minst 4 h.

LOADING..