En månad till julafton

Godmorgon denna nya vecka! Här öser regnet ner och man får lust att bara kura upp sig i soffan. Strax kommer svärmor förbi och avlöser så att jag kan komma iväg till jobbet. Det är Cilla som fortfarande har feber och får stanna hemma och kurera sig.

Skaffade mig en liten minigran i helgen och har ni sett, första koppardetaljen fick flytta in. Tyckte allt att granen skulle ha en kopparkruka. Många som undrar var ljusstakarna kommer ifrån och de finns fortfarande kvar på Blomsterlandet. Lampbollarna kommer ifrån Rusta. Skänken är ifrån Chlli.

Tvålen & handcremén som jag beställde hos ZBH kom innan helgen och även..

den svart/vita kudden som passade fint i soffan!

Första advent på söndag då, vad skall ni baka? Lingonpannacotta eller kardemummapannacotta är ett litet gott tips! Pepparkakscheesecake smakar juligt gott och går käckt att förbereda långt innan. Min mjuka pepparkaka som smakar ljuvligt tillsammans med lingongrädde. Sista tipset för idag blir sega, frasiga pepparkakssnittar.

Önskar dig en fin start på veckan!

  1. Här blir det saffransmousse med vit choklad till första advent :)

  2. stina skriver:

    vet du vad det är för märke på ljusstakarna? så man kan söka efter dem, har inte blomsterlandet i min stad. kram

  3. Vilka läckra recept! Tror det blir får både pannacotta och mjuk pepparkaka till första advent :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..