Tårtdekoration till jul!

Det var riktigt trevligt att modellera lite igen, om jag ändå hade haft mer tid över till det. Jag kände att jag ville visa ett exempel på vad jag tipsade er om förra veckan.

Ni vet, hur man gjorde ett snöbollstäcke och om hur en tomte kunde sitta i snön. Jag valde att modellera en nalle i tomteluva som alldeles för trött somnat mitt i snöbollsrullandet så att snöbollarna börjat smälta och rinner ner för tassarna ;-)

Oj oj oj, vad trött man kan vara..

Nallen verkar inte besväras av att det är snö han ligger på.

Dröm sött!

Så käckt att det fanns tomteluva med hål för öronen i affären :-)

Hoppas att ni fått lite inspiration till jultårtan!

  1. Lynn skriver:

    Måste bara säga hur fantastiska bakverk du gör. Helt otroligt, aldrig sett något liknande! Du inspirerar väldigt mycket även om jag inte kommit ens i närheten av att ge mig på något mer avancerat än tryffelkolan med Dumle:-) Fortsätt så, jag läser mer än gärna din blogg!

  2. Sanna skriver:

    Men vilken söt! Jag har själv varken skills eller tålamod att fixa sånt här själv, men jag älskar att se figurerna du modellerar.

  3. malin skriver:

    Hej i ditt recept på Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten, ska den kondenserademjölken kokas innan? ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..