Tortillapizza

Nu skall jag tipsa er om ett nytt käckt sätt att göra god hemmagjord pizza på. Med hjälp av Santa Maria så fixar du snabbt och lätt en god och fräsch pizza. Jag och maken hjälptes åt och fixade godaste Mellomyset.

Vi valde att förgrädda pizzan och sedan toppa med massor av fräsch sallad, pizzasåsen var som pricken över i:et :-)

Du behöver:

Pizza Tortilla

Tacosås

Riven ost

Grillad kyckling

Tacokrydda

Färsk spenat och ruccola

Gul & röd paprika

Gurka

Tomat

Santa Marias Pizza Sauce (Tomato & Herbs)

Santa Marias Green Jalapeno Relish

.

Lägg pizzabotten på en plåt med bakpapper. Bred över tacosås och toppa med riven ost. Grädda i ugnen i 250 gr i  5-8 min. Dela den grillade kycklingen och skaka den tillsammans med tacokrydda i en påse. Fördela kycklingen på den varma pizzan. Lägg på sallad och grönsaker. Toppa pizzan med pizza sauce eller green jalapenjo relish.

Muums!

Det här tror jag garanterat att du kommer att gilla!

Blir det Tortillapizza till helgen? ;-)

 1. Gunilla skriver:

  Tack för tipset!
  Ser supergott ut,
  Kram

 2. Majja skriver:

  Vart hittar du din inspiration? Jättefina blogg :)

 3. Åh gud vad gott! Jag dreglar så jag drunknar!

 4. sofie skriver:

  Det är såååå gott! Den vita såsen att ha på är dock en STOR favorit här hemma=D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..