Ätbara fågelbo

Är jag tjatig? Eller gillar ni när bloggen uppdateras flera gånger om dagen?

Dessa påskgodisar som jag gjorde förra året är så sjukt söta tycker jag. Skulle nästan kunna duka med dem ;-) Det syns väl klart och tydligt att det är söta små fågelbo med fågelägg i. Dessutom är de bara gjorda helt i godsaker. Dessa fixar du hur enkelt som helst. Käcka att baka med barn är de också.

20 salta pinnar

1 dubbeldaim

75 g mjölkchoklad

10-15 dragerade chokladägg

.

Dela varje salt pinne i fyra delar. Dela daimen så gott det går i långa ”stavar”. Smält chokladen och rör ner pinnar och daim.  Klicka ut små ”fågelbon” på ett bakpapper (ca 10 st) och placera chokladäggen i boet innan de stelnar. Låt stelna i kylen.

Hej så länge!

  1. Bea skriver:

    Icke tjatig : )

  2. Linda skriver:

    Älskar att du uppdaterar ofta =D Så roligt att läsa och frestas av

  3. Fia skriver:

    Gillar många uppdateringar :) Bra blandning av svårighetsgrad, bak & mat. Gillas!

  4. Jag gillar många uppdateringar! Och så vill jag tacka för en jättebra blogg med jättebra recept och massa inspiration. Jag gjorde en tårta i helgen med dina bottnar, fyllningar och dekorationstips. Stående ovationer – tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..