Enkel kladdkaka

Hello sweeties! Vad kul att ni besöker bloggen idag! Vet ni, jag var på IKEA igår igen, haha, denna gången köpte vi med oss garderober till sovrummen och hallen i källaren. Vi började även montera ihop några av dem, piijjuuu. Kanske dags att ta lite nya kort och visa er.

Jag har ett väldigt lätt recept på gång. Det är nämligen så att du rör ihop alla ingredienserna i kastrullen och gräddar bara i 14 minuter. Sedan kan du avnjuta en mastig och intensiv kladdkaka med en hård yta och kladdigt innehåll.

IMG_0327

150 g smör

1 dl kakao

3 ägg

3 dl socker

2 dl mjöl

.

Smält smöret. Rör ner kakao. Låt svalna om smöret är väldigt varmt. Rör ner ett ägg i taget. Rör ner socker och till sist mjöl. Täck en form på 20*30 cm med bakpapper. Häll i smeten och grädda i 175 gr i 14 minuter.

IMG_0300

IMG_0334

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..