Enkel Nutella Tryffelkaka

Vi har dragit iväg på semester och eftersom jag inte vet när, hur eller om jag kommer ha internetkontakt så har jag tidsinställt massor av inlägg här på bloggen så ni kan fortsätta att kika in här även om jag har kopplat ner mig.

Gillar du nutella som jag? Den här kakan blev som en fast och len tryffel, väääldigt gott! Ett stort plus är att den är så sjukt enkel att göra och den kräver nästan inga ingreienser alls, vad väntar du på?, hehe..

IMG_0015

2 dl nutella

3 ägg

2 msk mjöl

.

Vispa upp ägg i några minuter till ett skum. Häll i nutella i äggvispet och vispa med elvisp tills allt blandar sig. Rör ner mjöl. Smöra en form på 24 cm och häll i smeten. Grädda kakan i 175 gr i ca 12 minuter. Servera med lättvispad grädde.

IMG_0021

  1. Jenny skriver:

    Hej! Min kaka blev väldigt platt, ska det inte vara nåt bakpulver i?

    1. Jag hade inte det och min kaka blev också platt. Går säkert att ha i lite bakpulver om man vill ha en högre kaka Jenny

  2. Oj, det lät så enkelt så nästan jag kanske kan klara av att baka :)
    Såg att Hemmakväll säljer Nutellaburkar stora som hinkar!
    Ett tips om man vill baka många kakor :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..