Chokladbollar doppade i choklad och strössel

Fredaaag tjooohooo och idag är det dags för kalas igen. Allie skall ha sitt kompiskalas så ikväll fyller vi huset med 9 åringar. Vi har förberett lekar och bakat och fixat även denna vecka. Imorgon när jag vaknar upp skall jag njuuuta av ledighet!

Okej, jag kanske borde styrt om lite i dessertbuffén på Allies 9 årskalas eftersom det mesta smakade choklad som Allie valt!

Chokladdoppade chokladbollar med färgglatt strössel bakade vi och Allie gillade dem jättemycket, det kan INTE bli för mycket choklad för den ungen, hihi..

IMG_2596

IMG_2581

100 g mjukt smör

3 dl havregryn

1 dl socker

2-3 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

2 msk kaffe

.

200 g choklad

1 msk olja

strössel

.

Blanda alla ingredienser till chokladbollarna till en deg. Rulla bollar och ställ dem i frysen i ca 30 minuter. Smält chokladen och rör ner olja. Doppa varje chokladboll i den smälta chokladen och täck sedan med strössel. Låt svalna på bakpapper.

  1. Förstår henne fullt ut, det kan aldrig bli för mycket choklad!! :)
    Lycka till med kalaset och njut sedan av lugnet som följer ;)
    Önskar dig/er en härlig helg!
    Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..