Nya boots!

Det är något väääldigt speciellt med alla dessa Primeboots, jag blir helt till mig av dessa snygga modeller. Jag har skaffat mig ett par nya till samlingen och denna gången blev det ett par helt i mocka. De är lite högre på insidan foten och en snygg dragkedja längst med utsidan.

IMG_1416

Jeansen kommer ifrån Please och har nu några år på nacken.

IMG_1412

Skorna är i mocka och finns endast hos Fiorucci i Göteborg om jag förstått det rätt. De skall vara designade av några av tjejerna där. Jag fastnade för dem på direkten när de dök upp i mitt instagramflöde. Mycket inspiration att hämta ifrån instagram :-)

IMG_1409

Skokärlek!

 1. Marika skriver:

  Hej igen ;-)
  Måste höra av mig igen & fråga detsamma som Malin! Vaaaad heter modellen, vill ha dom ;-)
  Kram

 2. Malin skriver:

  Supersnygga! Vad heter modellen?
  Tack! /Malin

  1. Jag vet inte modellnamn tyvärr men de finns endast hos Fiorucci så hör med dem!

 3. Inger skriver:

  Vad är det för blommigt o snyggt på sängen?

 4. Sara skriver:

  Föll också för den urläckra designen och köpte dem med gulddragkedja. Tyvärr är modellen alldeles för stor, bred och klumpig på mina fötter. Hade jag behållt dem hade jag fått skavsår ögonaböj. Är inte alls som Engineermodellerna storleksmässigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..