Champinjon & Skink Crêpes

Godmorgon på er! Min kvällsmat häromdagen när barnen åt pannkisar. Fyllda crêpes är inte något vi brukar äta men är ju faktiskt väldigt smidigt att göra och speciellt om man ändå steker pannkakor så kan man lät spara undan några till denna goda rätt.

Jag gjorde pannkakor utan vaniljsocker så att de inte blev söta utan passade bra till maten. Jag fick fyra crêpes till nedan recept.

IMG_3102

Champinjon & Skinkstuvning

en halv lök

150 g champinjoner

peppar

2 dl mjölk

1 dl grädde

1 tsk kantarellfond

maizena

100 g rökt skinka

soya

.

Skär lök och champinjoner i bitar och stek dem i pannan med smör. Tillsätt grädde, mjölk och fond och låt småputtra. Red stuvningen. Strimla skinka och tillsätt till stuvningen. Smaka av med soya.

Täck en plåt med ett bakpapper. Lägg en pannkaka på plåten med fyllning på ena halvan och lägg över andra delen. Upprepa med resten. Riv ost över. Grädda i 175 gr i 10 minuter.

  1. Men så gott, ska inte läsa såna bloggar när jag e hungrig, blir inte direkt mindre hungrig nu :P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..