Mina kladdkakor 32 recept

Nu  närmare sig världens bästa dag, nämligen kladdkakans dag. På lördag skall jag äta kladdkaka, skall du?

Att leta i arkivet tillhör inte allas favorit så nu har jag letat upp massor av bilder och länkar på dessa underbara bakverk åt er, enjoy!

Även om detta inlägg är överfullt av goda kladdkakor så är det inte ens hälften av alla jag gjort. Det börjar bli många varianter nu. Ni hittar mina kladdkakaor i kategorin ”Kladdkaka”.

Kladdkaka med extra allt

img_3121

Världens godaste kladdkaka

IMG_7881

Mjölkchokladkaka

Kladdig Daimtårta

Kladdkaka på rostad mandel & daimbotten

img_2284

Fransk chokladkaka

Kladdkaka med karamelliserad mjölk

Kladdkaka med dumlesnacks

img_3239

Kladdkaka utan ägg

Knäckig kladdkaka

Kladdkaka med dulce de leche

Kladdkaka med havregryn

Den godaste kladdkakan av dem alla

img_28681

En vanlig jättegod kladdkaka

Kladdkaka med snickerskrisp

Banoffee Kladdkaka

Kladdkaka med chokladkolagömma

Kladdkaka med nutellaglasyr

Kladdkaka med marshmallows

Tryffeltårta på mandelbotten

Kladdkaka med tryffelkräm

Godaste kladdisen

Tryffelkaka på kladdkaksbotten

Kladdig kladdkaka

Kladdkaka med digestivechoklad

Oreo Mud Cake

Krispig kladdkaka

Kladdkaka med daimtäcke

 Smores Kladdkaka

Kladdkaka med knäcktäcke

Kladdkaka med toscatäcke

Krämig nutellakaka

 1. Hej!
  Såå tråkigt att bloggen ska bort, men undrar varför inte bara låta bloggen vara ”avregistrerad/oanvänd/obloggad” men ändå ligga kvar här så vi som älskar din blogg får fortsatt tillgång till alla dina recept?? DET skulle göra mig o alla andra superduperglada, kan du tänka dig att göra så för våran skull? PLEEEASE??????

 2. Tack för svaret Ulrika! :)
  Vilka utstickare har du använt för att göra de större blommorna då? Jag förstod att det var de små men är osäker på vilka du använt för att få ut de största! Supertacksam för svar! <3

 3. Hej. Kommer verkligen sakna din blogg. Har sparat mina favoriter! Tänkte höra med dig ,vi ska ha släktkalas på lördag och eftersom det är kladdkakans dag tänkte jag göra lite olika kladdisar till dessert. Jag behöver göra ganska många därför undrar jag om man gör någon redan på torsdagen , håller den i kylskåp till på lördagen då?

 4. Snälla!!! Vi är så många som vill köpa din bakbok!
  Håller tummarna att det blir verklighet!
  Du har så otroligt många helt underbara recept.
  Kram
  Kattis

 5. Hej!
  Jag, som så många andra, sörjer nu när du ska lägga ner din blogg.. :( Men jag förstår verkligen varför!
  Jag håller på att spara ner mina favoriter från din blogg och undrar över hur du gör din fantasiblomma som du har använt till tårtan med den blå klackskon och även till förlovningstårtan (Chanel). Skulle man möjligtvis kunna få en steg-för-steg på denna eller iaf få veta vilka formar du använder? Har för mig att jag läst detta någonstans men hittar det inte :( ÄLSKAR den blommar så jag är supertacksam för snabbt svar! :)
  Lycka till i framtiden med alla dina projekt! :)
  Och förresten… jag hade gärna köpt din bakbok om du väljer att ge ut en! ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..