Fixarlördag

Tjenixen! Ett litet sent hej här idag men jag har haft fullt upp med att städa och plocka fram några adventsljusstakar, jo jag kan inte hålla mig längre, hehe.. Och när jag ändå var i grejjartagen så rullade jag fram denna nyinköpta matta. Tänkte ha den i tvrummet på nedervåningen när det blir färdigt men den får ligga under matbordet så länge.

IMG_4032

Vi har precis avnjutit en köttfärssoppa och nu skall jag nog ta mig ut och köpa det som saknas till julgodisbaket.

IMG_4044

Mattan i närbild!

IMG_4022

Det blev mycket ljusare med en matta under bordet, åh vad jag längtar efter ljusa golv. Nästan så jag blir tokig ibland. Klickade hem denna stora matta på 290*200 cm ifrån Ellos när jag fick erbjudande om 50%. Perfekt!

IMG_4031

Ha en fin lördag!

  1. Sanna skriver:

    Jag skulle definitivt låta mattan ligga kvar där. Jättefint!:) vart är bordet ifrån? Ser stort och rejält ut.

  2. Sofie skriver:

    Så fint!! Var är stolarna köpta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..