Tre nya adventsljusstakar

Gooodmooorgon! Det börjar lida mot advent och jag har i god tid införskaffat nya adventsljusstakar. Som ni vet så har jag ju redan satt fram dem också, hihi.. De här räcker inte på långa vägar så många fönster jag fått i huset men jag får väl köpa några nya varje år ett tag framöver.

Den här vita står i vardagsrummet och den blev perfekt där. Jag visste att den var stor men väl i fönstret kan den ju upplevas liten. Det gjorde den inte som tur är. Den har en inbyggd dimmer och det är bland det bästa jag vet, just dimmer.

IMG_4004

Jag lyckas alltid fastna för By Rydéns design. Lampan köpte jag hos Ljusexperten.

IMG_3999

IMG_4060

På Gekås hittade jag denna stilrena vita ljusstake och fick stå i ett mindre fönster i vardagsrummet.

IMG_4184

IMG_4007

Ytterligare en By Rydéns ljusstake och jag hittade även den på Gekås. Ingen dimmer på den så jag fick maken att köpa en dimmer som han bytt ut kontakten på sladden. Blev superbra i Williams rum.

IMG_3992

Så snyggt med fina glödlampor!

IMG_4051

Hej så länge!

 1. A skriver:

  Vart är dom fina tavlorna ifrån?

 2. Åhh den lilla svarta ljusstaken var SÅ fin!

 3. Ja vi är många som kommer att sakna alla dina fantastiska recept!
  Tänk om det går att fixa!
  Oh det hade varit underbart med en receptbok!!!
  Det är dina recept jag använder mig mest av sedan jag började följa din blogg!
  Kram
  Kattis

 4. Therese skriver:

  Vilka fina ljusstakar du har hittat!
  Det börjar väl bli lite tjatigt nu kanske ;) men jag måste säga som alla andra, det är verkligen jättetråkigt att du lägger ner bloggen. Fast jag förstår ditt beslut till 100% , vet hur det är när tiden inte räcker till, förstår inte hur du (och många andra) lyckas hitta tid till att skriva så många och bra blogginlägg samtidigt som man har jobb, hus och familj. Det som är allra tråkigast är ju att du inte vill flytta över bloggen till en annan portal och bara ha den som receptarkiv. Borde man inte kunna betala någon för att fixa det? Som någon skrev tidigare så är vi många som gärna är med och betalar för det :) Kommer du inte själv att sakna dina recept, eller har du allt sparat?
  Alla ni andra, hur gör ni för att spara recepten på ett smidigt sätt, några bra tips? Jag har testat att bara skriva ut eller spara som pdf med hjälp av skriv ut-knappen på varje inlägg, men då blir det ju oftast flera sidor och bilden blir gigantisk…. Har också kopierat bilden och texten och klistrat in i ett worddokument, men det tar ganska lång tid. Någon som kommit på något bättre/smidigare sätt?

  1. Jag vet att många tycker som du Therese. Jag har självklart hört mig för och tänkt tusen varv. Just nu är fokus 100% på mig och min familj. Det är inte omöjligt att jag tar tag i att lägga bloggen på en sida nästa år. Häng med på instagram för att inte tappa bort mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..