Snart advent

Nu börjar det kännas riktigt sorgligt det här att bloggen kommer att läggas ner.. Jag får väldigt mycket frågor på vad som kommer att hända med bloggen och om den inte kan flyttas för att läggas tillgänglig på en annan plats.

Bloggen kommer att ligga kvar här på mama året ut. Jag har absolut funderat ihjäl mig på att skapa en annan plats för mitt arkiv och det känner jag nog ändå att jag vill för att komma åt recept och bilder själv med men det tar jag i så fall tag i efter en lugn och skön julledighet och när jag känner att det är dax. Jag håller er uppdaterade på Facebook och Instagram.

Ni får lova att hänga med på Instagram (@fikastunder) under jul och nyår så får jag försöka klämma in ett och annat recept och vackra bilder!

Frusen Pepparkakscheesecake

Pepparkaksmacarons

Adventssnittar

Saftiga Saffransmuffins

Pepparkaksgrissini

Frusen Julcheesecake

 1. Linda skriver:

  Jättetråkigt att bloggen ska försvinna, för det är helt klart den bästa bakbloggen. Men du ska göra det som känns rätt för dig. Det finns så många krav som stressar i livet, och även om vissa krav också kan bara roliga, så ska man ändå försöka plocka bort dem om de kan sänka stressnivån, Ta hand om dig!
  Kram / Linda

 2. Jennika skriver:

  Nej vad har jag missat??
  Varför ska du sluta blogga?:(
  Jättetråkigt!
  Älskar din blogg och dina recept:)
  Kram

 3. R skriver:

  Åh hoppas verkligen att dina helt underbara recept ska finnas tillgängliga. Älskar din blogg! Den enda som jag bakar utifrån. Finns alltid massor med gott och jag kan omöjligt spara ner alla recept.

 4. Sara skriver:

  Hej!
  Här är en till som glädjer sig om det är så att bloggen (eller materialet iallafall) kommer finnas kvar på något sätt. Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva och ”vara” – har ännu inte hittat någon bakblogg som är lika bra. Du kanske kan ha kvar den i något bloggformat och skriva bara när du känner för det – inte som nu när jag kan tänka mig att det emellanåt är ett ”måste”.
  Måste skaffa mig instagramkonto så jag kan följa dig :).

  Har du förresten tips på någon/några bra bakbloggar? Inga överdådiga, mer enklare hemmabakning.

  Trevlig första advent!

 5. Tack gode gud för att man kommer att hitta dina underbara recept sen också. Jätte tråkigt att du kommer att sluta blogga :( Men blir glad av att veta att recepten kommer leva vidare. Tack för en underbar blogg!!! kram Ann-Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..