Servettvikning Julgran

Godkväll bloggisar! Tänkte att jag skulle försöka börja slå in klapparna och få lite ordning på vad jag har och inte köpt. Jag har ju inte kikat i kassarna sedan Gekåsbesöket så det behöver struktureras upp snarast.. Vad gör du?

Vet inte om det var flera som inte hittade denna vikningen efter att jag tipsade om den på instagram i går så här kommer den igen. Varför inte vika servetterna till granar nu under julmånaden. Tycker de blir jättesöta och enkla att göra dessutom.

Börja med en vanlig servett. Vik upp varje ark för sig mot mitten med lite avstånd mellan varje. När alla ark är uppvikta, vänd servetten. Vik in ena kanten tvärs över så att det bildar en jämn triangel längst upp. Vik in andra änden på samma sätt. Vänd på servetten och börja att vika in alla ändar som bilden visar. Vik in allihop tills du har en färdig gran. Dekorera toppen med en stjärna.

Lycka till!

Missa mig inte på Instagram @fikastunder eller på Facebook.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..