Baka med popcorn

Hej andra advent! Jag klämmer in detta lilla inlägg som jag har förberett. Vi skall strax hämta hem barnen som sovit hos mamma inatt. Jag har slått in den sista klappen här på morgonen och nu skall du gömmas uppe på vinden tills de får sin plats under granen närmare jul.

 Några tips på vad man kan baka med popcorn. Först ut ett väldigt gott julgodis. Vi har en fantastisk kladdkaka och en glasstårta toppad med massor av härliga karamellpopcorn!

Missa mig inte på Instagram @fikastunder eller på Facebook.

  1. Så massa gott! Hittar inget recept på bilden nere i högra hörnet. Är det popcorn bollar typ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..