Sista inlägget

Ja, hur skriver man ett sådant här inlägg, är det ens möjligt att försöka fånga in 5,5 år i något slags avslut? Vilka bloggår, jag är så tacksam för alla er skall ni bara veta. Jag har lärt mig så mycket och fått så mycket kärlek. Bloggen startade som en tårtdagbok men utvecklades till så mycket mer och efterhand till en livsstil, ett jobb. Varför jag nu slutar är helt enkelt för att tiden inte räcker till.

Jag vill tacka Mama som jag fått vara en del av i 1,5 år, jag har trivts så bra och är så tacksam för att min blogg fått ta en plats här.

Jag har längtat efter denna dagen lika mycket som jag har bävat inför den. Allt detta arbete, allt svett och tårar, all kärlek, mitt verk. Jag har inte ångrat mitt beslut , jag kan bara inte hjälpa att tårarna rinner nerför mina kinder när jag skriver detta, det som skall vara det sista inlägget..

 

Steg för Steg Tomte

Polkabräck

Snickersrutor

Mjuk pepparkaka

Frusen Julcheesecake

Tomtebakelse

Saffransbullar

Luciatåg

Saffransparfait

*

Bloggen kommer att ligga kvar här på mama året ut och sedan stängs den ner. Som jag känner just nu så måste jag ju försöka lägga upp bloggen så att jag och den som vill kan komma åt recepten men som jag sagt tidigare så har jag ingen tidsplan för det utan det får komma när jag får tid till det.

För att inte tappa bort mig så går det bra att följa med på instagram där jag heter @fikastunder och fortsätter att inspirera med bland annat bakning, shopping och husrenovering. Jag finns också på Facebook.

Tusen tack allihopa för denna tiden. All kärlek, Ulrika

 1. Tack för din underbara blogg. Har fått så mycket inspiration från dig. Hoppas verkligen man kan komma åt dina recept någon annan stans för de är så bra. Du är så bra!!! God jul och gott nytt år.

 2. Frida skriver:

  TACK för din blogg och all inspiration du levererat! Har varit superkul att följa med dig ?

 3. Lena skriver:

  Tack för all inspiration. Surfar in här inför högtider och barnens kalas och söker inspiration till tårtor och annat gott. Bloggen kommer vara saknad! Nu gäller det att bunkra favoritrecepten innan sidan släcks ner, måste skriva ut steg för steg hello Kitty då dottern önskat den på sin tårta i år igen!.. :) Lycka till framöver och God Jul!

 4. Frida skriver:

  Tack, från mig också för alla underbara godsaker man fått titta på, recept man testat hemma samt allt dregel. ;-)
  För mig som typ är sämst på att baka, har fixat både småkakor och god mat tack vare din sida. ☺️
  Ta hand dig.

 5. Nadja skriver:

  ps. Du måste övertala Mama att behålla dina recept ett tag till, hur ska man annars hinna spara på allt gott till kommande kalas etc!?!? =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..