Guldkant på tisdagskvällen

Min jakt på outstandig antiage fortgår. Förmodligen tills jag firar 97 år (japp, still standing med en dry martini i ena handen och antiageserum i den andra).

Kvällens val föll på en variant som är extremt svår att motstå, nämligen Peter Thomas Roth 24K gold mask, 789 kr.

IMG_5133.JPG

”Frääääscht” var Hugos kommentar. Mattias tyckte att den ”luktade” sådär (kan män fatta det heter dofta när vi avhandlar skönhetsprodukter!). Håller inte med. Den doftar (…) frääääscht. Mammas pojke.

IMG_5127.JPG

Känner mig cool.

Masken smetas ut över hyn i ett tjockt lager. Om du tittar närmare ser du att det ligger i drivor över min panna. Sedan får den verka 5-10 min. Tror jag hade den lite längre bara för att det var guld jag var insmord med. Är bara människa.

När den skulle tvättas av upplevde jag den som lite stelnad fastän i geleform. Lite som om jag kletat glycerin i ansiktet. Var lite svår att skölja av och använde mig att blöt tvättlapp tillslut för att få bort det sista.

Effekten som utlovas är lyster, uppstramning, minskade linjer, minimerade av tecken på stress (ehum) återfuktning (här står det att den innehåller hyaluronsyra och, ta daaa, glycerin så kanske finns en förklaring till konsistensen). Huden ska bli silkeslen, fastare, strålande och se yngre ut.

Silkeslen ja. Vill dock ändå smörja på extra fukt efteråt, är ju extremt torr. Hyn ser även mer jämn ut och jag tycker att det på ngt ganska sjukt vis blivit mindre synliga linjer/skåror i pannan..!?

Nu förstår vi alla att det behövs några gånger för att verkligen uppleva effekt. Är det så här efter bara en gång så är det jag som lever, äter och sover i guldfejja framöver.

Nu ska jag vika tvätt (tihi) och titta på Homeland från igår innan kvällens avsnitt sätter igång. Men då dreglar jag väl på soffans armstöd redan.

  1. Kerstin skriver:

    Den ser verkligen ljuvlig ut!

  2. Sanna skriver:

    Håller med Knivlisa! Du lyckas verkligen skriva om skönhet på ett roligt sätt. Förresten, har du testat senaste ansiktsmasken från Glamglow? Önskar mig den i julklapp, tycker den verkar så spännande!

    1. : ) Tack! Skönhet kan ju vara lite pretto ibland och när man har småbarn eller bara extremt mycket att göra så har man liksom varken tid eller vilja läsa snobbiga steg för steg som tar 1 timme etc tänker jag..? Menar du den som är turkos, som är fuktgivande? Om ja, så har jag testat den. Kanske inte lika begeistrad som jag är i mud-varianten men fortfarande en härlig produkt som med viss nivå ger hyn en fuktboost. Men som sagt- den första som lanserades med lera gav mig mer effekt.

  3. hahaha. Asså du är så rolig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..