Bortblörat *kul ord*

Gokväll!

Nu sover 50 % av den härjande klanen. Den yngsta verkar tro att det ska hända något extremt kul om han går till sängs, ungefär som när man var 17 och dog panikdöden om man var tvungen att stanna hemma en fredagskväll. Det var ju just den kvällen som det där hånglet och den där roligaste festen i mannaminne skulle ske. Lite så.

Idag har det inte varit årets mest händelserika dag dock. Lek med superhjältar, Lego i cirka 53 olika sorter som ska byggas ihop (de från 7 år och uppåt vill jag helst spola ner i toan) och gödning av den friska och starka kroppen med lite mer julbordsfrosseri. Hugo och Mattias gick på bio och jag och Vincent fick nöja oss med att vandra på tomma gator. Alla var nämligen just på bio.

Testat en bra och effektiv produkt har jag i alla fall gjort och känner mig en gnutta mer uppfylld. The Body Shop All in one Instablur, 225 Kr.  Det är alltså av denna jag hittade på den fräsiga rubriken, för att förtydliga.

Det är en slags primer som ska ge en perfekt hy med bland annat E-vitamin som ska mjuka till det och sfäriska (…) puderpigment som mattar ner hyn och gör den mer silkeslen-aktig. Jag tycker att den gav oväntat bra effekt! Linjerna i pannan som numera blivit lite utav ett livskall att bli kvitt (that will happen, not) blev mindre djupa och hudtonen såg fräschare och mer jämn ut, trots att själva krämen i sig är ofärgad vilket jag föredrar eftersom de färgade lätt kan göra så hyn ser snäppet torr och trist ut.

Så här såg jag ut arla morgonkvist. Ser du livet som spirar i min energiska blick? Det är liksom så mycket i den här bilden som känns grått? På vänster sida av underhåret ser du en slinga som nyss har tuggats på. Inte av mig om jag måste påpeka det.

Jag smörjde in med med serum och ansiktskräm. Sedan med The Body Shop Instablur. Ovanpå den använde jag min ”vanliga” bas som just nu är Dior Star. På kinderna kladdade jag lite av mitt läppstift. Resultatet blev så här:

Nu har jag iof mössa på mig och är utomhus. Men ljuset är som mest obarmhärtigt där så det är kanske bara bra att det blev som det blev. Tyvärr kan man inte heller se att linjerna i pannan är mindre, men du har mitt ord. Vid en närmare eftertanke så är det ganska usla före- och efterbilder som jag bjuckar på. Men så kan det gå när hetsen knackar på (julrimmen bara flödar!).

Skulle absolut rekommendera Instablur om du behöver en produkt som lyfter din bas snäppet högre och om du har små linjer eller djupa skåror som du vill minska synligheten av.

På återseende, gokväll.

 

LOADING..