Rollar mig med nålar idag

Hej hej på årets mest okarismatiska dag. Idag utförs inte mycket underverk, kan man gissa. Desto mer HCHF-kost intas *high carb high fat, Emmas anmärkn. Det känns fint att starta året med pigghet och välbalanserad och energigivande kost. Man sätter liksom ribban för resten av året. Mensåatt.

Jag håller på att testa en ansiktsroller, Filorga Mesotherapist Tissular stimulation program, 1290 Kr. Är än så länge bara inne på den 4e dagen med självspäkandet så det är en smula svårt att ge besked om eventuell effekt än. Jag vill ändå introducera dig för fenomenet, utfall du missat det på marknaden.

Det är alltså en roller med nålar som är 0,25 mm. Så svar: ja, mitt uttalande om självspäkeri är något överdrivet. Men det låter ju mycket mer spännande när man tar i lite? När du rollar med den så ökar blodcirkulationen och därmed cellförnyelsen i huden. I kitet ingår även en koncentrerad spray som ökar ämnesomsättningen i cellerna.

Ritualen är enkel, men se upp för flygande bollar och svingande svärd och dylikt då du behöver vara lätt på handen när du rullar loss. Rekommendationen är att göra det på kvällen vilket ökar chansen för uteblivna olyckor frambringade av mindre försiktiga varelser i hemmet.

1) Först sprejar du huden med sprayen och sedan rullar du det lilla huvudet med nålar över ansiktet. Först kinder, sedan haka och sist panna. Har ingen aning om varför man ska göra det i den ordningen, men jag lyder till punkt och pricka, verkar bäst så. Först rollar du vågrätt och sedan vertikalt och du avslutar med diagonalt.

2) Efter det sprejas ansiktet med sprayen igen. När den har gått in i huden kan du smörja in dig med din vanliga hudvård.

Det här ska göras varannan dag i 3 veckor för bäst effekt. Det som utlovas är: Bättre hudkvalité, smidighet (i huden alltså, tyvärr inte i resten av kroppen), fasthet ( återigen i ansiktet och inte på t ex baken, vilket hade varit soft), elasticitet och lyster. Jamen okeeeeeej då, jag rollar väl då da.

Funderar nu starkt på att inta resterna av desserten från igår medan jag inväntar Hugos strosande till sängs. Verkar segt så kanske dubblerar portionen.

LOADING..