Bus

Bus= Brun utan sol. Bara så du inte missförstår inläggets väsentliga innehåll.

Jag håller som bäst på att knåda de sälbleka låren och de skira åder-armarna med diverse bus-produkter eftersom jag sitter med i Swedish Beauty & Cosmetics awards-juryn och har bland annat just solprodukter som en kategori att plöja igenom.

Det finns inte mycket tid att spilla på annat än just de under 2014 lanserade produkterna när jag ska vårda det yttre och när det vankades nyårsmiddag (skrev först ”nyårsfest” och ville liksom att det skulle låta som om vi är sådana där Ibiza-pigga föräldrar men kände att det var att ta i lite för mycket) så såg jag min chans till att gojsa in mig med St Tropez Self Tan luxe dry oil. Effektiva jag!

Detta gjordes medan Vince skrek som en åsna framför mina fötter och Hugo var på g att kräkas. Du kanske anar mitt engagemang i insmörjningen? Men jag blev rätt så nöjd med den snabba ritualen och under kvällen kunde jag se hur armarna blev alltmer karibiskt fräscha i sin ton.

Såhär några dagar efteråt, när man vrider och vänder på armar och kropp kan jag väl konstatera att det inte är min stoltaste bus-historia. Och att man kanske bara ska låta bli att busa sig när det finns för många orosmoment i närområdet.

Bild på eländet… Är värre i verkligheten men orkar inte avsätta hela kvällen till att få till skärpa, om det är ok.

IMG_6354.JPG

LOADING..