Test av ansiktsmasker – LIVE

Morrn morrn!

Hoppas ni har en lugn start av dagen: Yogapasset avklarat, 15 min meditation för att ”väcka” sinnena, färskpressad grön juice (för vem dricker apelsin- och äppeljuice numera liksom?!) och en lång varm dusch. Inte?!? Ja ja, hoppas du har en bra start hur som.

Tänkte kick-offa tisdagen med att tipsa om det senaste avsnittet av min och Hannas podcast Snygg-helt enkelt. Vi testar ansiktsmasker LIVE under inspelningen för att utvärdera om alla plumping-, antiage och lystergivande effekter som utlovas verkligen fungerar. Vi hittade några bra:iga faktiskt!

IMG_6425.JPG

Hanna testade bl a den omtalade guldmasken från Peter Thomas Roth och ser trots den sena timmen väldigt glad ut. Såklart, kvinnan ska ju gojsa in sig i 24 k guld. Le och var nöjd liksom. I handen håller hon även Glamglow thirst mud.

IMG_6461.JPG

Jag testade bl a en mask från Bliss som var i lerform. Hade lite trubbel få bort den och trodde för ett tag att jag för alltid skulle behöva vandra runt i en grå hinna. Det behövde jag dock inte, och tyckte i slutändan att den var en mask att räkna med. Men mer om all lerpanik och lyster i podden…

Gråter just nu. Hugo tittar på Lejonkungen. Så.sorglig.bara. Måste jag uppsöka hjälp?

  1. Sara skriver:

    Hej Emma! Förstår inte varför jag inte har tittat in på din blogg tidigare, jag är ju inne på Mamma-sajten ganska ofta. Nåja, idag hittade jag i alla fall hit. Måste bara säga att jag blev väldigt förtjust i din blogg! Gillar för det första innehållet, jag menar krämer och smink och sånt – gotta love it! Sen uppskattar jag din stil att skriva och sättet som du beskriver småbarnslivet. Sarkastiskt eller glimten i ögat, jag vet inte, jag kände bara sååå mycket igenkänning. 🙂 Extra kul med leksakerna som du tar med i bilderna, det ger allt en personlig prägel som jag uppskattar. Hit kommer jag definitivt att komma igen!

    1. Hej Sara! Vad glad jag blir att du gillar bloggen : ) Välkommen och kul att ha dig med i beautysfären!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..