#motheroftheyear

Så gick det en dag till. Fredagar är ju lite utav en mix av kaos, mys och måste hinna göra innan helg-dag för mig, Hugo och Vince. Detta eftersom Hugo har äran att få vara hemma en dag i veckan då jag ju” bara är hemma med bebis och flyter runt i veckorna och äter gott och hänger med alla vänner som också bara hänger runt och inte gör något”. Mäh! Tänkte de som bestämmer och drog raskt bort en dag med detta myzpyz för småbarnsmammor med fler än ett barn. De ba: ”Sova, äta och fika?! Tror inte det va?!” Tack och bock säger jag.

I alla fall.

Fick någon spänningshuvudvärk vid 14-tiden efter att ha jonglerat och agerat gycklare sedan 04.30 imorse och beslutade mig för att ge mig hän till snackshyllan och bageriavdelningen på COOP för att på något vis tröstäta bort min panik över att detta nog inte ser sitt slut förrän om typ 3 år..? *AAAAAAAAAAAAHHHHHH*

Så de här har faktiskt helt och hållet räddat min dag- både till det yttre och mitt mentala tillstånd som likväl kunnat sluta med psykbryt och ett utbrott på samma nivå som Vince om han inte får sin ersättning efter 1 sekunds gnäll kl 01.30 på natten. Tillbaka-kaka tänker jag?

Baksidan av att hetsäta är ju att de som är över 1,5 år noterar detta och måste få göra exakt samma sak. Därav hashtagen.

Så till produkterna. Varför de har gjort min dag? Jo- för att de ger hyn lyster utan att det finns en gnutta tillstymmelse av det innan makeupen rollas på.

Giorgio Armani Light master primer, 405 kr (lanseras i slutet av feb), är absolut en av de bästa varianterna i kategorin lystergivande produkt. Egentligen förespråkas ju det att man smörjer in ansiktet med en primer innan själva basen men jag föredrar att klappa in den här ovanpå hela tjotafräsen för att se levande och t.o.m lite fräsch ut! Dyr men som sagt: en av de bättre jag testat!

YSL Blush radiance i färgen nr 02, 460 kr, är även den en storfavorit och har så länge, alltsedan jag förlorade 8 timmars sömn per natt skulle man kunna säga. *Hör slingan ”Those where the best days of my life” ur Summer of 69 i huvudet. Jag borstar den precis på kindens mitt och tycker att jag ser både frisk och trevlig ut, fastän inget av dem stämmer så bra kl 08.00 på morgonen nuförtiden. Fint skimmer utan glitter och rosigt fin nyans.

Med detta önskar jag er en trevlig kväll. Jag ska natta Hugo som hetsätit ostbågar och springa race till Vincent som vaknat var 10e minut. Sedan ska jag svimma av.

Gokväll.

 

  1. Mia skriver:

    När jag var mammaledig för andra gången i slutet på 70-talet fick storebror inte vara en enda timme på dagis och inte fanns där Ipad eller liknande. Barnprogrammen var ev en halvtimme på kvällen och då var det ofta ngn som endast satt och läste en saga. Tycker nog du har det ganska bra om din store kille får vara på dagis 4 dgr i veckan. Fast du jobbar ju också så kanske därför är det jobbigt. Din blogg är rolig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..