Att ha med i nödkitet!

VI ÄR TVÅ IGEN!!!

Lyckan i att ha en partner vid sin sida vid läggdags och tandborstning, för att inte tala om nattvak och flaskmatning. RESPEKT till alla ensamstående där ute. Ni är fasiken jordens mest otroliga människor som pallar med. Själv var jag så sårbar utav all sömnlöshet, tjateri om av- samt klädpåtagning och diskussioner kring hur mycket som ska ätas upp på tallriken i kombination jobb och 8 månaders bebis att jag helt enkelt började snyfta imorse när jag hörde Eva Cassidy sjunga ”Somewhere over the rainbow”. Då kände jag liksom någonstans att botten var nådd..?

Nu är vi som sagt fullkomliga igen och jag hoppas på några minuter extra i duschen (hårtvätt, vågar man hoppas?!) och en relativt lugnare natt. I alla fall utan sprinterlopp och magövningar när det skall plockas nappar och vändas bebis som kravlar på mage. Fingers cross.

Känner mig så pass lycklig över att familjen är samlad att dagens tips blir en produkt som passar alla i hushållet.

Family Remedy cream från Human+Kind 40 ml kostar 129 kr HÄR. Den här allfixaren styr upp både myggbett, papercuts (hatar), kliande eksem, utslag, finnar, torra nagelband och solbränna (den mindre smickrande varianten då). Med andra ord är det en kräm som lätt följer med i packningen inför semestern och som står lättillgänglig  badrumsskåpet för att minska eventuella kriser.

Den doftar, eller luktar om man nu inte är ett fan, av Tea tree oil som är en av ingredienserna och innehåller även bland annat kokosnötsolja, sheasmör och broccoliextrakt som innehåller mycket antioxidanter. Allt är naturligt och det finns varken färgämnen eller parfym i den vilket gör så att den även passar en känslig hy.

So long folks- mot duschen och en sval säng. Klockan är 19.00 och jag ska sova innan halv 8!!!! Lördagskvällarna är verkligen fabolous just nu. Ooop ooop!

 

 1. Evelyn skriver:

  Älskar din blogg! Älskar kombon vanlig dödlig/ fab skönhet. Så skönt. Har blivit inspirerad till den grad att jag idag unnade mig inte mindre än två nya läppfärger 🙂 tack för den inspirationen <3

  1. Oooo- det blev jag glad över att höra! Hoppas det är blivande favoriter : )

 2. Sofia skriver:

  Jag skriver det igen – thank Goood för din blogg! Det är så fantastiskt gött att läsa om någon som har det typ som vi, alltså massa sömnstrul etc från bebis. Och så skönhetstips på detta! Fab!!
  Jag hoppas du sover nu efter en hyfsat lång och härlig dusch. Känner verkligen igen mig i det där med tidigt sänggående. Min man ser mig i vanliga kläder typ 10 minuter på morgonen innan jag åker till jobbet och 10 när jag kommit hem innan pyjamasen åker på. Orkar liksom inte annat när jag vet att det ändå är högst troligt att det blir strul med läggning och att jag ger upp och kryper till kojs jag med. Vi delar på läggningarna men allt krångel gör att vi ofta måste byta av varandra när man liksom blivit slutkörd. Måtte detta snart vara förbi!!
  Mysig söndag önskar jag dig Emma!

  1. I hear you sista! Trodde aldrig att jag skulle prioritera sömn så mycket som jag gör idag: att mat, social samvaro, kärlek, toabesök etc skulle hamna på någon slags delad andra plats. Ser fram emot 40+, det verkar vara livets gräddår. Tills dess- keep strong & ta en kaffe och ät choklad. Och gråt lite, det brukar hjälpa av och till ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..