En gnutta hudton

Freeedag.

Idag har jag bland annat lyst upp livet genom att handla mat med en skrikande minimänniska i sällskap. Utbrottet kom på helt förnuftiga grunder: De 20 Daimstrutar vi har hemma gjorde så att jag helst ville undvika att införskaffa en Cornetto-strut till det redan massivt proppade frysfacket. Detta resulterade i att Hugo tog fram alla sina finaste sidor och visade upp för grannskapet. Avtrubbad av dramatiken fick jag låtsas vara empatisk med de äldre tanterna i kön som fick genomlida skriet.

Sedan bakade vi ”De sju små dvärgarnas muffins” ur en kokbok från 1980 och Hugo valde Trötters favorit som var choklad. Passande, kände jag.

Men nu sover ialla fall 50 % av ligan och den tyranniske 4-åringen har försatt sin far i paniktillstånd genom att ännu en gång agera offer och världens mest tycka synd om-person eftersom… ja,just det. Det visste han antagligen inte ens själv. Gullig period detta!

Så till min bättre upplevelse denna januaridag. Imorse passade jag på att ta ett foto av mig själv cirka 3 min efter uppstigning. Jag visste nämligen att jag skulle smörja in mig med Clarins Radiance-plus golden glow booster, 295 kr, och ville att ni skulle få se mig i hela min härlighet som både osminkad, förjävligt trött och blek. Nästan så att endast en kopp kaffe hade förändrat nyansen till det bättre.

Tänk att jag bjuckar på detta. He he.

Så efter cirka 11 timmar såg jag, utan att ha sminkat mig något (men däremot intagit X antal kaffekoppar), ut såhär i hudtonen.

Jag tycker att det är toppen med en produkt som inte bara blir brun, utan som istället anpassar sig efter din egen hudton och som ger glow och en nyans som gör så att du ser friskare och piggare pigg ut.

Det hela fungerar så att du mixar 2-3 droppar med din vanliga dagkräm och/ eller nattkräm och sedan smörjer in ansiktet från näsbenet och pannan ut mot tinningar och hårfäste/kindben. Du fortsätter så många dagar som du tycker att du behöver för att få en passande ton, och sedan underhåller du det varannan dag. Känns som om ingen kan misslyckas?

Clarins Radiance-plus golden glow booster har antagligen gått åt så snabbt att det kan vara lite knepigt att få tag i den. Men på Kicks har jag sett den, och måhända att Åhléns tar in så pass stor volym att det ska räcka till några till av oss. What are you waiting for?

Tack å hej- från ett glow:igare mig!

 1. Annika skriver:

  Helt fandabadousy!

 2. Sabina skriver:

  Hej! Jag undrar om du tar denna vid ögonen? Och i så fall hur eftersom man inte ska ha sin vanliga kräm runt ögonen =/ =)
  /Sabina

  1. Inte direkt intill. Undviker ögonpartiet. Är antagligen så pass ”mörk” där så att det jämnar ut sig med fejkfärg i resten av ansiktet ; )

 3. Älskar den, går inte att misslyckas! 🙂 Tummen upp för dina skönhetstips, fortsätt gärna med det!

 4. Hej! Älskar denna produkt!! Min kille använder den också och är sjukt nöjd med den!! Hittade din blogg för några veckor sedan och tycker att den är grymt bra! Lyssnade på din podcast tidigare men slutade tyvärr då jag inte var så förtjust i all bakgrundsljud men kanske ska ta och testa den igen 🙂

  1. Vad kul att du gillar bloggen, mindre kul att ljudet upplevs som taskigt… Vi har ju haft problem med att styra upp det i vår egen ensamhet som katastrofala tekniker men desto bättre skönhetskunniga. Man kan inte bli blessed med allt liksom ; ) Men tar åt oss av kritiken och kämpar på- en vacker dag kanske det händer! Har de senaste tre avsnitten använt en ny mikrofon, och tror att det iaf blev bättre om man lyssnar i hörlurar…?Skam den som ger sig : )

   1. Har nu lyssnat igenom de flesta avsnitten och ljudproblemet som jag upplevde har jag inte märkt av på slutet! Har verkligen fått en massa bra tips, och gillar verkligen när ni nämner olika märken!! Tråkigt att podden inte kommer komma ut lika ofta (aldrig nöjd ;)) men ser verkligen fram emot era kommande projekt!! ÄLSKAR verkligen din blogg!!!!

    1. Tack snälla du! Och allt får har sin tid… Just nu tar Vince mycket av min (med all rätt!) så för att få till podd och allt bra behöver vi sitta i vår inspirationsbubbla och idéverkstad och smida planer. Den som väntar på ngt gott ; )

 5. Anna skriver:

  Hej! Ville bara säga att jag tycker din blogg är himla bra. Kramar från Anna

  1. Tack Anna- blir jätteglad av att höra det : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..