Den rosa läppfärgen…

Tjo faderittan och söndag.

Ingen i familjen har vistats utanför dörren och ingen kommer heller att så göra under de följande timmarna. Har till och med tagit fram mixern och mosat potatis och broccoli och skinka till Vince, för att slippa gå de 20 meter vi har till affären och införskaffa den annars stående menyn innefattandes en burk med färdiglagad mat *fattar inte hypen med att vara husmor och mosa allt själv, efter att ha odlat det på egen hand. Orkar inte heller.

Efter gårdagens inlägg om flätan blev det ju mer frågor om läppfärgen. He he. Så:

Det är ett toppenbra och behagligt läppbalsam som heter  Pixi Shea butter lip balm i färgen Pixi pink, 96 kr HÄR. 

Läpparna blir mjuka och får fin färg samtidigt. Det finns i massvis med nyanser men jag gillar just den här knallrosa eftersom det blir till en detalj när man inte har så mycket tid över för att  t ex skugga ögonen eller något liknande (…). Har även duttat med det på kindens mitt någon gång och med ett lätt finger smetat ut det lite. Så ser man friskt rosig ut också.

*cool närbild. Pixlet är meningen. Det är art.

 

 1. Vill bara säga att jag brukar undvika Beauty bloggar som pesten eftersom de oftast handlar om någon 23åring som jobbar inom mode och inte har ett bekymmer i världen utöver att hitta rätt läppstift för att matcha Ibiza solbrännan.
  Din blogg har dock hamnat på min favoritlista, mitt första stopp för produkttips, eller en allmän humörhöjare. Tack för en rolig blogg som alla småbarnsföräldrar kan känna igen sig i!

  1. Tusen tack! Blir himlans glad av att höra det!

 2. Annika skriver:

  Du har ju så fina och markerade läppar! Mina liksom ”flyter ut” om jag inte markerar med något innan jag kletar på färgade läppbalsam, glans och stift.

  1. Testa ngt som håller det på plats! The Body shop har t ex lip liner fixer som ser till att läppfärgen inte flyter ut och som fyller ut linjer vid munnen så det ser jämnare ut. Lycka till!

   1. Annika skriver:

    Ticketack ska du ha söta!

 3. TINA skriver:

  Tack för tips! Älska mobilshopping! Och gud så härligt att avsluta söndagen med något härligt till sig själv.

 4. Liza skriver:

  Tusen tack! Nu ska lite läppfärg införskaffas! 🙂

 5. Anna skriver:

  Hej! Har nyligen hittat din blogg och sparat den som en av mina favoriter!! Nu undrar jag om du kunde du ge några tips om vad man borde tänka på då det gäller sminkning av olika huvud- och ansiktsformer, eller kanske det redan finns ett sådant inlägg? Eller olika problemområden i ansiktet… Jag har själv t.ex. stora (hängande) kinder och mycket tydliga ”smilveck” mellan mungiporna och näsan. Tack för intressant OCH rolig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..