Busa inte med barn i din närhet!!!

Menar alltså INTE ”busa” som i att knasa till det, hoppa på ett ben, leka barbapappa eller prata som ET (jag kan det- värsta partytricket!).

Jag pratar om att smörja på en fejkad bränna med en produkt. I det här fallet är det åter igen St Tropez som kladdas på. Har ju skrivit om temat tidigare, HÄR.

Det är dock en helt annan produkt som lanseras nu i februari, en som går snabbare att få färg av! Titta ut- det behööööövs.

St Tropez Self tan express mousse, 498 kr, ska ge oss en snabb bränna, anpassad efter din specifika önskan om nyans, beroende på om du vill ha light, medium eller bara går helt bananas och kör på all in och dark. Inte så bananas om du redan är mörk iof, men för mig som är blek som Edward Scissorhands. På bilden syns även den slags ”vante” som du använder för att smörja in moussen med. Den ser för övrigt halvtrevlig ut när den pumpas fram men det får man ha överseende med. Vi som byter blöjor 24/7 är dock avtrubbade.

Processen går till så att du låter produkten sitta på kroppen under antingen 1,2 eller 3 timmar. Sedan duschar du av den UTAN att använda tvål. Efter 8 timmar har färgen utvecklats till sin fulla potential. *applåderar!

Jag har glömt hur länge jag haft den på mig nu. Kan vara 1 timme, 1,5, 2? Nobody knows. Living on the edge my friends. Ska dock gå och duscha av den snart.

Under appliceringen så hoppade jag runt på ett ben i badrummet eftersom Vincent ville slicka på mina fötter som redan var brun utan solade och jag panikade. Måste sett helt sjukt ut?!?

Sedan fick jag bära honom till hans sovstund hållandes hans kropp en meter ifrån min rakt ut för att inte kladda ner mig med gröt eller honom med fejkbränna. Stackars gosse, och mamma.

Nu återstår det att se exakt hur Gisele-snygg jag blir av detta?! Färgen kommer som sagt först att synas om 8 timmar. Har stor tillit till St Tropez och älskar att det är så enkelt att använda alla produkterna. Finns ju t ex en variant som du till och med kan tvätta av när du inte vill vara brun längre (…som om det nu skulle hända?).

Jules Heptonstall, som var i Sthlm och demonstrerade produkten för någon vecka sedan, jobbar som busare (he he) och gör modellerna snygga på allt från fashionweek i NY och Milano till stjärnor som Kylie Minogue och Jessica Alba på röda mattan. Han sa just det att folk behöver en snabb solbränna som inte tar ett dygn att få till, och som inte ger orangea lakan eller fula fläckar på kläderna. Yes, yes och yes på det.

Nu är det upp till bevis. Återkommer med resultat om jag inte somnar när jag nattar småfolket.

Adios.

 

 

  1. E skriver:

    Så spännande att höra (och se!) resultatet! Vad skönt det skulle vara att slippa sova med bus och förhoppningsvis även få bort det mesta av doften som sambon hatar? Jag som är en äkta rödlätt och blek person utan några antydningar till solbränna what so ever under året måste busa för att överhuvudtaget få lite fräsch känsla, och för att inte bli kommenterad och utskrattad på stan/stranden (ja, tragiskt nog händer det allt för ofta)

  2. Åsa skriver:

    Älskar bara din blogg läser allt och älskar ja du hör stora ord här… allt som provas! Superhärligt!
    Tack!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..