Skönhetstips jag tagit med mig

Jamen det är ju Freeedag gott folk!

Inte för att helgen ses som någon tid för återhämtning. Skulle snarare vilja säga att det är åt det andra hållet, men man försöker ju passa in i mängden och då får man tjoa lyckligt när den för många magiskt lyckliga dagen anländer en dag i veckan. Även om ens blick skvallrar om oförståelse och brist på entusiasm.

Fredag betyder ju även ett sprakande avsnitt av min och Hannas podd Snygg-helt enkelt! Och DET kan man ju i alla fall glädjas åt i ärlighetens namn.

Under bullmumsande och juice-surplande diskuterar vi vad för skönhetstips från alla de hitintills 28 (!) avsnitten vi tagit med oss in i vår vardag.

Jag knaprar t ex paranötter för jämnan (3 st ger fullgott intag av dagsdos av selen enligt kostrådgivaren Lina Åhlén) och använder C-vitamin på huden som om det vore lika viktigt som att t ex få sova en timme om natten. Det tackar jag Hanna för som tjatat och tjatat om att boosta upp huden med denna lystergivande och stärkande hudvårdsingrediens.

Hanna rullar upp sitt hår på små bitar av toapapper som hon korvar till en slags papilliot. För det sa Hasse Nilsson på Noir till oss att göra om vi vill ha mer fall och volym (… jamen okej då).

Vi har såklart många andra tips som vi går igenom så klicka in och lyssna vetja! Lite The best of the best kan man säga! Dessutom outar vi lite planer för framtiden… Nu blev det spännande va?

 

 

 

 

 

  1. Du är ju så himla bra Emma!!! Läser din blogg varje dag och blir alltid glad av dina superroliga och träffsäkra skildringar av småbarnslivet. Å sen lite härlig beauty för oss småbarnsmammor, saker som inte är för komplicerade men fortf så jäkla grymma och nyttiga! Det finns hopp för oss alla! Stora kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..