På begäran: Läppfärg som ger fukt!

Hello there!

Älskar att översätta svenska uttryck rakt över till engelska! Ta t ex ”Well so that”. Sjukt kul. Inte?

Fick en förfrågan för ett tag sedan som handlade om läppstift som även återfuktar läpparna. Det är ju bra det där, när man kan kombinera vårdande och kosmetiskt. Mindre ansträngning, mer snyggt och dessutom ekonomiskt. Oslagbart ju!

Här kommer några favoriter för tillfället:

1) Lip Glow balm från Burberry. Hittas dessvärre inte i Svedala men om du har vägarna förbi någon storstad med mer hajp och häftighet än vi så kika på detta! Ger fin färg och är väldigt skön på läpparna. Tycker även att det sitter bra under flera timmar, vilket återfuktande läppstift och läppbalsam annars kan misslyckas med.

2) Clinique Chubby stick baby tint Moisturizing lip colour balm, 215 kr. Jag har tipsat om Chubby stick tidigare och tycker den är värd att nämnas igen. Fina nyanser som blir ganska subtila men som ändå ger en fräsch nyans. Något för den som är lite rädd för starka färger men som ändå vill testa något nytt. Typ som en Indisk rätt på burk från Felix (ej sponsrad, men tycker det är ett bra exempel) för den som hatar annan mat än makaroner men som vill verka exotisk.

3) Maybelline Baby lips, 39 kr.  Fina nyanser, gillar speciellt Peach kiss som är en nudebeige variant. En riktig budgetpoppare som en del köper alla nyanser och dofter av. Frågan är bara om man någonsin skulle kunna ”läppbalsamma” sig så att de tog slut? Tveksamt.

4) Korres lip butter ( speciellt nyansen pomegranate som känns lite ”pigg”). Härligt mjuk känsla och piffiga färger. Hittade den i webbshoppen Bath & Unwind som levererar fraktfritt till SWE för 122 kr. Har nämligen inte sett till alla nyanserna i butikerna här hemma.

Pussiluss.

 

  1. Annika skriver:

    Jag gick på hypen kring Babylips och tack vare en 8-årig dotter har vi alla sorterna hemma. Dock är de helt kassa tycker jag. Färgen lägger sig i fnaset och lämnar mina läppar ännu mer uttorkade.

    1. Vad trist de inte funkar för dig… Jag måste nog säga att jag som sagt tycker de är superbra budget. Speciellt den rosabeiga och de naturella med Spf. Kanske inte om läpparna är torra från början, då skulle jag satsa på ngt mer vårdande ist, som Cicaplast från La Roche Posay.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..