Dagens skönhetsord

Då var det dags igen! Skönhetsskolan fortsätter- gud bevars oss vad bildade vi kommer vara om något halvår?! *Myser

Idag presenteras ordet av hertigen av rummet som städtanten glömde: Sir Jack Sparrow (Hugos val av namn, ej påhittat).

Hyaluronsyra är ju en magnifik ingrediens i all hudvård och makeup enligt mig. Däremot vet jag att en av mina kollegor tror sig vara allergisk mot just denna förträffliga sak, så jag vill flagga för att det eventuellt finns de som kanske inte tycker att den är lika grym som jag. Men allmänt är hyaluronsyra alltså känd för att ge mycket fukt till huden och den kan även göra så att fukten som redan finns i den får vara kvar.

Det finns både naturligt i våra kroppar och framställs också på konstgjord väg. Vad jag hört så är det en ganska dyr ingrediens.  Men O så bra för oss som har en tillstymmelse av uttorkning i hyn. Med andra ord oss alla. Nästan.

LOADING..