Tid för beauty?

Gokväll gokväll!

Hoppas ni alla mår fint, vare sig det är bredvid en liten kropp i en lagom rymlig (…) 90-säng med sparkande klibbiga fötter, i amningskoma eller strötittande vid TVn.

Jag kom för en stund sedan hem från ett pilatespass. ÄLSKAR att jag signat upp mig på en fast klass. Det innebär att jag kan poängtera exakt hur mycket pengar som kastas i sjön om inte mamman och hustrun får lämna huset någon gång i veckan (höga krav, jag vet, men ändå). Jag-resterande familj 1-0- Å andra sidan orkar jag ju kånka runt på Vince mer om jag får späka mig i reformermaskinen och Hugo får leka Batman och Robin mer ofta. Och Mattias får en fruga med en supermodellkropp. Njae. Men lite mindre pösig i alla fall. Lucky him liksom!

Så till väsentligheterna. Nu villl jag veta en grej om er!

[poll id=”6017″]

Själv kan jag vara en mix av de första tre. Nr 4 har jag aldrig tillhört men respekterar det såklart, även om jag är helt oförstående inför detta fasansfulla val. He he.

Hej från badrummet och kvällssmörjet!

 

 

 

 1. Eva skriver:

  Hm, about 20 min typ. Men skulle behöva det dubbla minst för godkänt resultat.

 2. kerstin skriver:

  Amningskoma var det här!

  Rolig undersökning, jag är också en mix av det tre översta. Som tvåbarnsförälder sedan sju veckor tillbaka har jag nått en ny vuxenfas då jag lämnat OCH hämtat på föris flera ggr helt osminkad. Personalen tyckte att jag såg så trött ut att de hjälpte till att klä på tvååringen… *skriet-emoji*

 3. jess skriver:

  Jag sminkar mig i fem minuter men har slipat sminkrutinen till perfektion, får in en jäkla massa produkter på dessa fem minuter 🙂 Gäller bara att göra allt väldigt, väldigt snabbt haha.

 4. Annika skriver:

  Vilket stort badrumsskåp med godbitar!! Känner att jag har sjukt lite plats hemma i vårat badrum.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..