Eldigt rött!

Ha ha ha- kan inte sluta le åt rubriken. Så långt ifrån småbarnslivet som man kan komma. Eldigt. NOT. Om man bortser från utbrotten Vince får så fort han inte kan komma upp i stående ställning. Det är nämligen det nya, att stå upp. Och jag håller på att springa ihjäl mig och får sendrag på alla tänkbara ställen i försöken att rädda hans huvud från i alla fall 25 % av fallen. Sjukt att de klarar sig så bra som de gör! Hade för övrigt glömt av gått in i förnekelse av hur jobbig den här tiden är under barnens utveckling. Kan de inte bara ställa sig och gå va fasen..!

Testar idag Butter lipstick i färgen Big cherry cerise ronde, 95 kr från NYX.

Enkelt att måla med och sitter bra än så länge med dagislämning, läkarbesök och mellis samt kaffeknarkande i bagaget. Framförallt tycker jag att det var enkelt få till formen på amorbågen eftersom stiftets form liksom är kurvat inåt på ena sidan. Observera Vincents passa på att göra allt som jag inte får-uppdrag när jag vänder ryggen till. Uttröttande. Han fick dock inte radion i huvudet, och det var ju bra.

På bilden ser du förutom läppstiftet och golvmoppen Vince pennan Wonder pencil, 69 kr från samma märke. Den kommer i både light, medium och dark. Ett litet tips för mer markerad amorbåge är nämligen att måla med en nude (hudfärgad, beigerosa) penna längsmed läpparnas form. Du kan tom göra dem lite mer toppiga om du vill ha det, fejka på bara! Sedan fyller du i med läppstiftet. Den ljusa pennan fungerar dessutom som en slags highlighter och fångar upp ljuset. Är du väldigt mörk i hyn så väljer du en penna i en nyans ljusare än din hudton.

Nu ska jag ta hand om denna galna Herr står man. Och fylla på med kaffe.

 

LOADING..