Vårens glassigaste naglar!

Utan tvekan! Dior, Chanel, Armani måhända vara glammigt som få men glassigast är ändå Ciaté! He he.

I mitten av mars lanseras nämligen deras nya Ice cream collection, 245 kr. 

Både jag och Hugo var sjukt exalterade över att det var en glasssbil som var själva kartongen. Hugo med all rätt, angående mig själv så är jag bara barnsligt kär i allt som är pastelligt förpackat. Det hela går ut på att man lackar naglarna i två lager med en av miniflaskornas lack och inväntar total torka. Sedan klistrar man enkelt som en plätt fast klistermärken på tipparna som ska föreställa smält glass i olika färger.

Om man som jag har stumpar till fingrar och även naglar så kan man fila på klistermärket så att det går av precis intill nagelns topp för ett precisionsliknande resultat.

Lacket torkade snabbt och klistrandet tog bara några minuter. I och för sig gjorde jag bara tippar på två fingrar per hand. Ska på föräldramöte ikväll och kände liksom att det finns någon form av gräns för hur händerna kan se ut när man diskuterar utveckling och pedagogik med andra föräldrar. Måste i alla fall låtsas som om jag är någorlunda seriös.

Färgen jag valde heter Double bubble-gum och är som du kanske ser lila. De andra har namn som Pistaci-ooh-la-la, Wham bam strawberry jam , Make it butter fudge och love you berry much.

Ett tips är att toppa klistermärkena med ett transparent lack då man lätt kan rispa upp kanten på dem annars, under till exempel tandborstning av gnagande småfolk eller ihopplockande av Lego Star wars (är ej sponsrad även om man kan tro att Lego typ betalat mig miljonen för att yppa deras namn X antal gånger. Mitt liv betsår dessvärre till en större del av detta så därav urbota tjat).

Hugo ville testa och jag trodde jag skulle gå av på mitten av stolthet över att äntligen fått till en nagellacksbärare i min avkomma. Tyvärr var det hela en bluff och det blev således endast ett klistermärke som fick tvångsfotas innan det togs bort med en min som om det vore en äcklig fästing av sonen. En dag så…Annars kan detta vara ett kul sätt att spendera tid med kidsen! På med lack och klistermärken och ni har pyssel för någon halvtimme, timme en söndag.

Här har sonen panik över sitt finger och jag ska hinna plåta av det för att tipsa om det otroligt höga nöjesvärdet för alla medlemmar i familjen. Jomensatt.

Nu har Vince skrikit på mig i cirka 3 timmar och jag har testat ungefär allt på denna planet samt Mars. Inget hjälper. Förutom öronproppar som jag eventuellt ska stoppa in i öronen eller i värsta fall svälja och hoppas på en tystare plats. *Morbida skämt.

 

  1. Marie skriver:

    Jag har också hittat hit nyligen och tycker din blogg är toppen! Och jag är eg inte ens så intresserad av smink etc, men du skriver både intressant och roligt så jag kommer tillbaka igen och igen 🙂 Plus att jag också har en bebis hemma så det är hög igenkänningsfaktor. Gillar också bilderna du tar med leksaker och beauty-produkt – så himla bra idé 🙂

  2. Anna skriver:

    Halloj! Har precis hittat din blogg, älskar också krämer och sånt 🙂
    Sen är du ju helt sjukt rolig – med en 2.5-åring hemma känner jag igen mig nåt otroligt.
    Love it!! //Anna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..