För känslig torr hud- stora som små

Lördagens panikjakt på lösning för depp pga vabb och sjukdom resulterade i en fet tallrik pasta med tryffel och smör, italiensk glass och en ny, håll i dig nu, pyjamas.

 Fy f-N vad gammal jag är!!! Men hur skönt med tunn bomullsskjorta och tillhörande shorts när man är uppe och flänger om nätterna? Grymt säger jag, och platsar därmed in i Panter Tanters entourage.

Dessvärre verkar det inte finnas ett slut på denna diarré-kaos som fortgår. Så siktar på att se livet ljust igen kring maj? 

Vill så här innan läggdags (Jepp, jag ska i säng så snart björnligan är sövd) tipsa om en superbra kroppskräm för alla, men speciellt för en extra känslig hud, med kanske eksem eller liknande problem som behöver vård pch näring. Avène Xera-Calm lipid-repleneshing cream är en stor tub med drygt innehåll. Smörjer både mig själv och kidsen med den (perfekt efter tex rakning av benen, om man nu får till det någon dag…). Vince får den även på kinderna när det är lite kallt ute, och Hugo tycker den är skön för den är ”varm”. 

Nu ska jag smula i mig en rostmacka. Söndagsmiddagarna just nu är verkligen av hög klass. Så även energiflödet och inspirationen. Ehum.

 1. Vart köper du krämen? Mitt bonus barn har väldigt torr hud på kroppen och tänkte att detta kanske kan vara något för henne!
  Och du, ÄLSKAR din blogg!

  1. Annika skriver:

   Hej Veronica!

   Förlåt om jag svarar istället men jag kan tipsa dig om apotea.se där hittar du cremen och såååå mycket mer som är värt att ha hemma. Allt från mediciner till bindor och annat, dessutom alltid fri frakt.

   Avène finns också på de vanliga Apoteken.

   Lycka till!

   1. Supertack för era svar, ska genast kollas upp!!!

  1. Apoteket säljer den, pris 225 kr. Tack för fina ord, och för att du läser!

 2. Lisa skriver:

  Hej Emma! Har nyligen hittat till dig och vill bara säga två saker:
  1. kul med massa skönhetstips! Bra för en småbarnsmorsa (vars ungar nu är 3 och 5 vilket leder med till:)
  2. ”This too shall pass” Världshistoriens bästa mantra. Det blir bättre. Promise!!
  Kämpa på! Kramar!

  1. Hej Lisa! Tack och tack! Ser fram emot mer civiliserade tider ; )

 3. Glömde skriva att jag stendiggar hur du smyger in sönernas leksaker!

 4. Hej Emma!

  Jag har precis börjat läsa din blogg och vill verkligen tacka dig för att du delar med dig av hudtips i den lite mer bydgetvänliga klassen. Avène har jag oxå precis upptäckt, särskilt deras toner/ansiktsvatten sååå underbart för en torris som mig!

  1. Hej Annika! Tack- vad kul att du gillar´t! Hoppas du hänger kvar : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..