För känslig torr hud- stora som små

Lördagens panikjakt på lösning för depp pga vabb och sjukdom resulterade i en fet tallrik pasta med tryffel och smör, italiensk glass och en ny, håll i dig nu, pyjamas.

 Fy f-N vad gammal jag är!!! Men hur skönt med tunn bomullsskjorta och tillhörande shorts när man är uppe och flänger om nätterna? Grymt säger jag, och platsar därmed in i Panter Tanters entourage.

Dessvärre verkar det inte finnas ett slut på denna diarré-kaos som fortgår. Så siktar på att se livet ljust igen kring maj? 

Vill så här innan läggdags (Jepp, jag ska i säng så snart björnligan är sövd) tipsa om en superbra kroppskräm för alla, men speciellt för en extra känslig hud, med kanske eksem eller liknande problem som behöver vård pch näring. Avène Xera-Calm lipid-repleneshing cream är en stor tub med drygt innehåll. Smörjer både mig själv och kidsen med den (perfekt efter tex rakning av benen, om man nu får till det någon dag…). Vince får den även på kinderna när det är lite kallt ute, och Hugo tycker den är skön för den är ”varm”. 

Nu ska jag smula i mig en rostmacka. Söndagsmiddagarna just nu är verkligen av hög klass. Så även energiflödet och inspirationen. Ehum.

LOADING..