Fler makeuptips för dig med bågar

Är i skrivande stund ute och spatserar längsmed gatorna för att få Vince att somna. Magont är ju liksom aldrig en höjdare att snooza in med och jag får inte ens sätta ner honom på golvet utan att han fullkomligt tappar det och blir till en slags lilleskutt i en blöt fläck. Tough life, men förhoppningsvis en dag närmare friska tider. Och solen skiner ju.

Har i ett tidigare inlägg tipsat om makeup för oss med glasögon. Här kommer några fler knep om du liksom ganska många andra med suddig syn tycker makeup och bågar är lika med irritation. 

1) Satsa på krämögonskuggor! Puderskuggor kan falla ner under ögonen och eftersom det ofta är blankare på hyn bakom glaset smetas det ut och ja… Blir mer pajjigt än stajligt. Några favoriter är Max Factor, Armanis nya och Mac paint pot.

2) Testa en ögonskuggsprimer som håller skuggan på plats. Då smular den inte lika mycket och kletas inte runt på locket.

3) Har tipsat om det tidigare, men tål att upprepas lika ofta som ”Sitt still på matstolen” åt en 4,5 åring: svep med transparent puder ovanpå ögonlock och under ögat. Det håller borta blanka, feta inslag på ögonpartiet.

Nu slår kl 16 och Hugo ska hämtas. Tjo å tjim.

  1. Sanna skriver:

    Tipsar om ögonskuggsprimer från Lancôme. Finns i tre olika toner och kostar, tror det var 300kr. Den är sjukt bra, S J U K T bra! Ibland har jag bara primern för en, eh, osminkad look men då sitter kajalen på plats hela dagen. Som sagt, för en osminkad look. Hehe.
    Kan varm rekommendera alla, inte bara glasögonormar som mig själv, att köra med primer.

  2. Det är nu jag vill göra en sån där puss-smiley till dig! Mer glasögonsmakeupinlägg, please!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..