Peppande skönhet!

Jag börjar se ljuset i tillvaron igen! Lite som om jag varit nergyttjad i koskit i en vecka och nu får tvätta av mig med en duschkräm signerad Balmain eller liknande. Det positiva med att vara sjuk och även ta hand om sjuka barn är att man efteråt uppskattar vardagstristess eftersom den är så mycket mer spännande än sjukstugan. 50 % energi får en liksom att skutta som en hund i nysnö. Älskar att vara normalt trött istället för utmattad! *Slår upp fönstret och skriker vårskrik ut mot gatan.

I förmiddags tog dessutom jag och Vince en promenad till Isabella Löwengrip och Pingis för att prata beauty. Vilka härliga och drivna personer! Det är en fröjd att träffa folk som har mål och visioner och som är ödmjuka på vägen. Dessutom är Isabella höggravid och strålade som efter en AHA-mask på SPA. Graviditeter kan ju vara fina på det sättet, ge det där glowet. Bara för vissa lyckliga förvisso.

Isabella brinner också för att förmedla enkelhet och effektivitet i vardagen. Vi pratade om hur irriterande det kan vara att införskaffa produkter i tro om att de ska ge resultat och att sedan snopen stå och sirra i spegeln utan vare sig glöd, skönhetspepp eller effekt. Bara mindre pengar på kontot. Eftersom hon har barn och liksom alla oss andra brottas med tiden som aldrig verkar vara på vår sidan (!) så är en av hennes prio med produkterna att det ska gå snabbt och fungera på en gång.

Jag sitter just nu med hennes personliga favorit: Löwengrip The cure som lanseras i dagarna. Det är en hårmask som doftar helt galet gott av rabarber! Jag vill typ äta upp burken tillsammans med mitt kaffe. Precis som rabarberpaj på sommaren!!!

Jag frågade om det var en sådan där snabbis-mask som ger svall på någon minut men den här ska du helst ha i håret så länge som möjligt. Lika bra tjoffa i håret på kvällen och sova med den tänker jag. Så får det bli stram knut med ursköljt hår dagen efter. Annars funkar det 5-12 minuter också, men jag har aldrig varit av sorten som gillar att ta det varligt med verkningstider (hej platinagult hår -97).

Det känns så viktigt att träffa, peppa, be om hjälp av och ge hjälp till andra kvinnor i ens bransch, och även andra. Varför är vi så dåliga på det?! Denna kvinnliga avundsjuka som är lika kletig som ett tuggummi under en ny vårsko. Hoppas att fler och fler märker att det ger så mycket mer att våga unna andra framgång, utan att vara rädd för att misslyckas själv för det. Tvärtom!

Nu ska jag försöka få Vince att somna eftersom jag ska göra en telefonintervju med en annan cool snygg och inspirerande mamma. Är redan 20 minuter efter bestämd tid. Min plan går ganska dåligt, skulle man kunna säga.

  1. Annika skriver:

    Jag är pepp på att prova Isabellas grejer!

  2. Haller starkt med dig om vad du skrev om kvinnlig avundsjuka. Jag tycker precis som du att en av de finaste grejerna med livet ar att vi har mojlighet att peppa och hjalpa andra i vara jobb och liv for ovrigt. 🙂 Kanske blir vi latt sa upp i vara egna karriarer att vi tor att allt handlar om VAR framgang, men sist och slutligen sa finns det ju viktigare saker i livet. Det ger sa mycket gladje att fa dela med sig av sin kunskap till andra och kunna vara glad for nagon annans skull da det gar bra for dem! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..