Sagokräm!

Hej hej från nervsammanbrotts-hörnan!

Michael Douglas hade fått fet konkurrens av mig om Falling Down skulle spelas in i dagarna. Jag hade ÄGT! 

Idag har jag hojtat (för att uttrycka det fint…) till Vincent att ”det är orimligt att skrika så mycket under en och samma dag”, ”kärring!!!” till en tant som höll på att köra på mig, Hugo och barnvagn påväg från förskolan (hatet!!!) och skällt ut balkongbyggare för att de verkar tro att mitt liv helt går ut på att vänta på att de ska dyka upp.

Jag är i sanningens namn ganska FÄRDIG med den här solskensdagen. Nu har dock Vince fått ersättning ist för gröt och verkar se livet från den ljusa sidan igen. Lite som om man själv hade svept en flaska Bordeaux..? 

Nåväl. Snart dax för pilates och flykt från småfolk. Min livlina. 

Innan dess måste jag tipsa om Niveas limited edition Creme Tales med supersöta burkar och medföljande mini-sagoböcker som kommer i två olika varianter. Det finns förutom böckerna tre sagor till att ladda ner på Tales.nivea.com och de är skrivna för att passa ett brett spann av åldrar. 

Själva krämen är den klassiska vita som uttrycket ”nivea-läppar” kommer från (oh those happy memories!) och fungerar på såväl kidsens kroppar, kinder, torra händer, fötter… Det mesta! Även för oss med något äldre själar såklart!

Burken med tillhörande saga går på ynka 20 kr och finns i begränsad upplaga i butik just nu. 

Vincent har lärt sig säga mamma och nu gnälls det ”mammamammamammamamma” cirka 99,8 procent av tiden. Som jag sa i ett något frustrerat ögonblick tidigare idag ”Du kan glömma småsyskon Vince”. Glädjefyllt va? Tack å adjö.

LOADING..