Hårvård på elitnivå!

Idag har jag:

1) Byggt ett hus av kartong. Var själv superexalterad över denna skapelse och drog ett djupt nöjt andetag av lättnad när jag fick en insikt om att detta skulle underhålla den äldre i entouraget i alla fall ett par timmar av dagen. ”IN YOUR FACE!”  tjoade gudarna och kastade neggo-pilar på Hugo som utbrast att detta minsann inte var lika kul som att se på Ducktales. Mensåatt.

2) Försökt lägga en bas utan att för den sakens skull orsaka haveri på nöjdhetsfronten. Från andra då. Lyckades ok men fick en sur uppstötning någonstans mellan BB cream och rouge.3) Tagit en inspirerande fika ute på lokal med barnen.

4) Testat en suverän produkt från märket Oribe! Oribe Supershine light moisturizing cream (hittar inte prislistan just nu men återkommer!) är en mjukgörande kräm för håret och kan fördelas i både fuktigt hår för självtork el innan föning. Jag hade den i nytvättat och lät håret vara, även om en NY-snygg frisyr a la tork med rundborste hade varit finemang. Alltså. Vilken produkt! Mitt hår var slitet, torrt, raspigt (?!) och tussigt i topparna och blev mjukt, följsamt (älska uttrycket…) och mitt självfall kom fram från den bästa sidan. Like like like! 

Redan förtjust i andra delar av märket, som det här schampot, inpackningen och balsamet under namnet Gold lust som är som en glassbomb för håret om det behöver fukt och vård. Och KOLLA IN FÖRPACKNINGARNA!!!

Därför har jag placerat dem på en hylla intill taket, typ. 1 km från små kladdiga händer och ur mannens synfält som oftast inte fokuseras på högre höjder.Japp. precis där, längst upp, vid fejkblomstret. Når knappt själv. Halvbra, men så får det vara. Inga risker tagna.

Du hittar detta lyxiga och effektiva samt underbara hårvårdsmärke på utvalda salonger och tror även att jag såg att The You way har det hos sig i sin fysiska butik på Birger Jarlsgatan i Sthlm. Om du undrar var du kan hitta det närmast dig så kan du maila mig så ska jag se vad jag kan rota fram för info. 

Ha fin fredagskväll!LOADING..