Större läppar- din fuskigt bra:iga guide!

Go lördagskväll!

Alltså vilken LYX jag haft idag! Hela tjejgänget samlades på Riche för inta brunch och desto mer bubbel. Vi får typ till date 1 gång varje årtionde, så du kan tänka dig glädjen över att allt klaffade OCH att vi fick bli salongsberusade UTAN barn och andra distraherande ting. Och att vi fick äta en måltid från början till slut. Kommer vara en såååå bra hustru och mamma och människa nu. I alla fall i några timmar tills klockan slår 05.12 och vi ska upp. Men det tar vi då.

Kvällen bjuder på en läppguide, och inte vilken som helst. Idag fejkar vi till oss plutet som får hela catwalken på VS att tråna avundsjukt. Nästan. Måste dessvärre lägga upp grusig bild då mobilen också verkar ha smuttat på ngt under eftermiddagen. Sorry.

Så här:

1) Måla hela läpparna i en starkare nyans av rosa. Gärna i en glossig variant.

2) Måla med ett ljusrosa lätt skimrande löppstift på mitten av under- och överläpp.

3) Måla med ett ljusrosa läppglans mitt på läppen ovanpå det ljusrosa läppstiftet för att förstärka högdagrarna som ljuset slår i.

4) Måla längsmed läpparnas konturer med en beige kajalpenna. Här kan du gå loss med fejkandet och måla lite extra utanför läpparna för att ytterligare storhetseffekt.

Jag använde de här:

1) Lancôme Shine Lover i färgen French Sourire, 250 kr. Kommer nu i mitten av mars. Superfint högglansigt och vårdande läppstift fastän ändå gloss som anpassar sig efter läpparnas egna ton för att se så fräscht ut som möjligt. Lite som en BB för läppar?

2) Ms Chic i färgen Angel beige, cirka 150 kr (toppenfin nyans som används extremt mycket genom åren!).

3) Max Factor läppglans Colour elixir i färgen Lovely candy, 110 kr. Har tipsat om det här förut. Men det är så bra!

4) Emite makeup Long lasting eye pencil i färgen Spir, 150 kr.

Nu har Hugo frågat om jag kan borsta hans tänder cirka 96 gånger och jag går av på mitten om jag får höra det igen. Rosa moln-lyckan efter lunchen börjar fluffas isär…

På återseende!

 

LOADING..