Så sjukt snabb makeup!

Sitter på en parkbänk med en sovande Indiana Jones i vagnen. Har ingen fristad längre (böööööööl) eftersom Vince verkar dras till farligheter och utmaningar lika mycket som sjukdomar highfive-ar februari. 

Vill bara att tiden ska gå så han blir stadig på korvbenen. Hade förträngt även denna harmoniska period från tiden med Hugo. Med facit i hand vet man ju dock att den är övergående. Alltid något att klamra sig fast vid när det känns segt att gå på toa samtidigt som man kämpar med att stötta upp ngn som ska stå och hänga över badkarskanten. Knipövningar får man i alla fall titt som tätt. 

Nog om detta och mer om vardagsboosten av skönhet! Idag testar jag Chanel Les beiges Healthy glow sheer stick, 440 kr (lanseras i juni) och Healthy glow lip balm, 365 kr (samma lanseringsdatum). Jag är ju ständigt på jakt eftet de mest ultimata effektiva och tidsbesparande produkterna…. Här finns en av dem!

Sheer glow stick är alltså en form av lyster och nyansgivande Krämrouge för att uttrycka det enkelt. Du duttar på kinden, stryker ut med fingret och valsar fram med snyggt rosigt och friskt men ändå sofistikerat och fräscht glow på kinderna. Dutta.Stryk ut.Rädda barnet från att slå ihjäl sig.Färdig.

Fullkomligt avgudar sådana här produkter! Ska banne mig styra upp ett eget märke med enbart life-saving essentials. Who’s with me?!!

Nu ska jag inhandla skydd till alla 1002 hörn i lägenheten. Kommer kasta ut alla möbler annars. 

 1. Lisa skriver:

  Jag är på!!!!!

 2. Annika skriver:

  Ingen Foundation på här, bara krämrouge här? I så fall dör jag av avundsjuka på din hy. Har äntligen bokat läkartid för fejset!

  1. Å jo. En BB, Cc eller foundation får jag alltid på mig på morgonkvisten. Och en rougedust. : )

 3. Lina skriver:

  Hej! Grymt bra blogg. Nåt tips på nån bra ögonbrynsprodukt. Är lite trött på att måla i ögonbrynen med penna. Men har inte hitta nån bra med kaka o pensel (vill inte det ska gå åt de varma röda). Alla tips mottages.
  Mvh hon den där trötta med tvååringen och en till på G.

  1. Hej Lina! Tack för att du läser! Ska styra upp en topplista på brynprodukter senare. Håll utkik! Hang in there!

 4. Lina skriver:

  Hej! Finns de rougen för oss som inte passar i persikofärg utan behöver lite mer åt de rosa hållet?
  Grymt bra blogg förresten!

  1. Hej! Yes, den kommer i tre nyanser: fresh pink, luminous coral och golden copper. Tack för att du läser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..