Stoppa pressarna- något mot bekymmersrynkan!!!

Missa för i allt i världen inte att min första sida som skönhetsredaktör för mama finns med i aprilnumret som landar i butik i dagarna!

Här bjuckas det på smarta knep för en grymt sotat look, intervju med grundaren av det fabulösa märket Pixi och en nyhet som helt ärligt slätar ut linjer och bekymmersrynkan på minuten. Och DET mina vänner, är ingen överdrift! Var typ i chock när jag testade den för att effekten var så påtaglig. Har ju tjatat om mina linjer i pannan till leda. På tiden något gav resultat kan man tycka..? Nu kanske du förstår att du inte kan missa denna magnifika sida!

Nu slog just Vincent rekord i stortjut och skrik. Tror att middagssömnen blev störd av BVC besök… Och jag är allmänt störd av biverkningen. Todelooo.

 

 1. Anna skriver:

  Vet du om man kan använda krämen om man är gravid?? Hälsningar från en gravid glåmig mamma

  1. Hej Anna! De avråder från att använda just denna under graviditet och amning tyvärr. Så länge föreslår jag att du investerar i Peter Thomas Roth guldmask för superlyster och Body shop Instablur som döljer linjer på studs!

 2. Gah! Jag har inte tidningen och ser inte vad produkten heter. Hjälp?

  1. Emma skriver:

   Dr Brandt needles no more.

 3. Annika skriver:

  Vi diskuterade just den produkten och om den verkligen funkar. Får se om någon av oss i gänget kommer att slå till. Jag är väl den mest troliga med min djupa bekymmersynka mellan ögonen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..