Stoppa pressarna- något mot bekymmersrynkan!!!

Missa för i allt i världen inte att min första sida som skönhetsredaktör för mama finns med i aprilnumret som landar i butik i dagarna!

Här bjuckas det på smarta knep för en grymt sotat look, intervju med grundaren av det fabulösa märket Pixi och en nyhet som helt ärligt slätar ut linjer och bekymmersrynkan på minuten. Och DET mina vänner, är ingen överdrift! Var typ i chock när jag testade den för att effekten var så påtaglig. Har ju tjatat om mina linjer i pannan till leda. På tiden något gav resultat kan man tycka..? Nu kanske du förstår att du inte kan missa denna magnifika sida!

Nu slog just Vincent rekord i stortjut och skrik. Tror att middagssömnen blev störd av BVC besök… Och jag är allmänt störd av biverkningen. Todelooo.

 

LOADING..