Favoriter för ögonbryn

Morrn morrn!

Jag älskar mina barn. Vill bara klargöra det innan jag sätter igång.

Men. Att vakna 7 gånger mellan 22.30 och 06.00 med ett uppvak kl 03.45 som höll i sig en timme är BANNE MIG en anledning till att kasta surmulna blickar när en ny dag gryr.

Önskar att det fanns en chat för alla föräldrar som var uppe när resten av mänskligheten får sin skönhetssömn. Typ ”Nattvaksjouren”. Där hade vi kunnat kasta ur oss alla formuleringar om hur överjävligt det är att underhålla någon kl 02.12. Och peppat varandra med medhåll, förståelse och framförallt med orden ”du är inte ensam, jag är också vaken!”. Detta måste ju verklighetgöras snarast känner jag! Sjukt bra idé om jag får säga det själv.

Efter ett antal koppar kaffe (snittar numera 4 koppar innan 07.30) så är jag mer människa än monster igen och fick lust att prata skönhet en stund.

Har pratat ögonbryn i ett tidigare inlägg. Så idag tänkte jag lista mina för tillfället finfina favoriter för att fylla i de annars glesa (på mig) stråna.

Låt mig presentera!

1) Anastasia perfect brow pencil, 235 Kr. 

Den här pennan är enkel att få naturlig på brynen trots att det är just en penna. Bra nyanser att välja mellan för alla och jag använder personligen nyansen Blonde som ger ett fint ifyllt bryn utan att jag ser ut som Lilla My. Det räcker med bekymmersrynkan tycker jag…

2)  L´Oréal Brow artist genius brow kit, 149 Kr (men såg att de har kampanj på denna HÄR).

En duo med skugga på den ena sidan och ett matt vax på den andra. Först målar du med vaxet för att forma till brynen och hålla dem på plats och sedan följer du efter med skuggan. Tycker att jag får till fejkade bredare och mer fylliga bryn med den här, vilket är en eloge då jag som tidigare nämnt noppade sönder brynen för alltid som 13-åring. (Bravo Emma!). Två moment men ska du på fest eller har en extra minut över är det här en uppstickare!

3) Maybelline Brow satin, 99 kr.

En nyhet som jag blivit lite kär i de sista dagarna när jag haft ännu mindre tid än vanligt för piff och uppfräschande moment (tänk under minuten…). Det är en gel-penna i ena änden som håller stråna på plats och sedan vänder du på pennan och fyller på med ett slags puder som fyller i alla eventuella gap (…) och gör så att brynet ser fylligt ut. Kommer i nyanserna Dark blonde och Medium brown, jag har den förstnämnda.

Från att jag började skriva det här inlägget har jag hunnit ta emot hantverkare, borsta tänderna, byta blöja, satt på Hugo kläder och vinkat av 50 % av ligan och sedan tagit mig ut på café med en sovande Vince i vagnen för att försöka få något gjort med en deadline som närmar sig.

Jobbar alltid på nåder. Skön känsla.

 

 1. Du ÄR INTE ensam! Vi har en liten dam här hemma som tycker att 04:30 är en helt ok tid att gå upp efter en natt med (vad som känns som) mer vakentid än sömn. Kram Lisa

  1. Släktdrag..? Ett mindre bra… Kram till er!

 2. Låter som en lysande idé tycker jag! Min lilla (1 år idag!) har typ samma sovmönster och ligger (läs: babblar, klättrar, gnäller) gärna vaken en timme eller två på nätterna, och så undrar maken varför jag är lite grinig på morgonen…

  https://kalifornienmamman.wordpress.com/

  1. ”Kåt glad och tacksam”-repliken fastnade just i mitt huvud : ) Orka prestera trevlighetsmässigt liksom! I hear you sister…

 3. Helena skriver:

  Säger bara wordfeud med chatt. Jag fick mitt första barn tre veckor efter min bästa kompis fick sitt. Vi satt och nattammade, jag i Göteborg och hon i Uppsala och det som höll mig från branten var att jag visste att hon var i samma situation. Jag öppnade wf och antingen satt hon där och skrev i samma stund eller så hade hon lämnat ett meddelande sedan sist. Så jäkla fantastiskt.

  1. Bra tips! Tänk vad man uppskattar sina vänner och att man kan dela de här perioderna med varandra!

 4. Linda skriver:

  Kan även rekommendera Pixis variant med penna och bryngel i ett. Jag är galet nöjd måste jag säga!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..