Dagens doft…

… bortsett från rostmackor, kaffe och sågspån (det byggs en bokhylla as we speak) är en nyhet från Clinique som från första dusten blev en favorit för både mig och Hugo, som har tagit på sig att vara den mest kräsne parfymkännaren i familjen. Den får mig på oväntat trevligt humör och vaggar in mig i tron om att allt kommer bli superbra och att solen alltid ska skina. Allt blir härligt bara. Hur skönt?

Den doftar varmt men har ändå pigga noter i sig (det står träd på Cliniques hemsida… kan det vara en uppiggande doft tro?) Och man känner sig lite snyggt kvinnligt samtidigt, en feeling jag lider brist på av och till nowadays. Det kan nog ha och göra med doften av apelsinblomma, patchouli och vanilj. Passar dessutom in ypperligt i vårens heta 70´s trend då det är en uppföljare av Cliniques Aromatics Elixir som kom 1971. Så trendig blir man också- check!

Kostar  635 kr för 50 ml och finns i butik nu.

Jag har hittat min vårdoft.

  1. Jenny skriver:

    Hej och tack för en kul blogg!
    Tänkte passa på att fråga en sak. Jag har nu flera gånger hört att det är viktigt att använda samma märke på rengöring, ansiktsvatten och kräm. Stämmer detta? I så fall varför? Och vad händer om man inte gör det?
    Tack på förhand ☺

    1. Hej! Tack för att du läser : ) Njae, säger jag. Beror lute på vad det är för serie kanske. Om du använder produkter som är aktiva och resultat inriktade med speciella ingredienser som jobbar effektivt kan det vara bra att använda dem från samma serie. Allmänna fuktgivande produkter är inte lika ”viktigt”. Det händer inget jobbigt om du mixar. Som mest kan effekten bli mindre synlig och resultatet kanske inte lika bra som om du hade använt alla produkterna inom linjen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..