4 snygga mammor- och hur DU får till looken!

Jag har hittat min morgongrej!

Eftersom hantverkarna putsar på det sista i hemmet (det ska bli lika ljuvligt som marängsviss när det är klart!!!) så måste jag ju fly hemmet efter dagislämningen så Vince kan sova i vagnen.

Och- hör på detta: Han har börjat sova trots att jag går in!

Alltså, för en ovan kan detta låta lite humoristiskt. Men för dig som också har kids som tokvägrar sova om du flanerar in i diverse klädbutiker och i andra för sinnet humörhöjande platser under tak, så är det kanske förståeligt att jag är hur glad som helst! Får ju faktiskt en del gjort nu på fik och till och med en varm kopp kaffe slinker ner. Livet ler!

Blev så till mig att jag googlade och letade inspirationsbilder på preppiga mammor. Kolla in!

Jackie Kennedy. Hej hej. Man riktigt ser hur svåra hennes småbarnsår är..?

Så fixar du looken: ge dig ut i motvind och rulla vagn och se till att ha preppat håret med en sjuhelsikes mängd saltvattensprej och volymmousse innan. Ta dig till en strandremsa, alternativt en fontän, ankdamm eller en större vattenpöl om dessa inte finns till hands. Slå dig ner med barnet (väck om behövs) och linda in i en halsduk eller fleecefilt och blicka ut över landskapet/asfaltsparken/parken framför dig.

 

Jennifer Lopez. Hej hej. Tvillingmamma, mensåatt…

Så fixar du looken: Sätt på ipad eller TV och placera barnen framför. Tryck ut en stor mängd lysterbronskräm i handflatan och mixa med din ansiktskräm. Mojsa runt i ansiktet fort som attan. Dutta det läppstift du har närmast till hands på läpparna. Låt barnen dra i ditt hår och massera sedan i rötterna. Spreja. Ta dig ut till parken, slå dig ner i sandlådan och gräv runt lite sensuellt. Se upp för kattkiss och gamla snus etc. Ta med mellis till barnen.

Kate Moss. Hej hej. Orkar inte säga något om bilden, den säger liksom så mycket i sig själv?

Så fixar du looken: Se till att inte sova så bra på natten för att få till den lite mörkare effekten på ögonpartiet. Strunta i att sätta på dig kläderna och strosa runt i mormorstrosorna. Borsta håret och massera i hårrötterna. Fråga om ditt barn vill gosa i din famn. Antagligen inte eftersom du ser galen ut. I så fall kan ett gosedjur funka. Nä usch, detta blev bara äckligt. Vi går vidare…

Audrey Hepburn. Hej hej. Där står du och myser med bebis i perfekt sylar hår och eyeliner. Som resten av alla småbarnsmammor.

Så fixar du looken: Köp en peruk på Buttericks. Dra över huvudet. Om du har längre hår kan det vara fint att stoppa in det riktiga håret under så att det inte syns. Har du inte tid till det så får det hänga fram. Måla med en eyeliner/märkpenna/använd tändsticka runt ögat. Gör en prick i tinningen. Måla läpparna med en fet salva för barnens blöjeksem. Rota fram en släktklenod i form av virkad duk eller gardin och vira runt dig. Krama din bebis och tänk på Paris.

Nu ska jag boka en resa till min syster i Spanien. Jag vet. Så jäkla lyxigt så man typ gråter..?! Helt själv, på ett flyg (bara resan ska bli suveräääään) och sedan häng med en glad, preppy och omtänksam kvinna under 30 i några dagar. *Kissar nästan på mig av pirr

 

  1. ”Krama din bebis och tänk på Paris”! Hahahaha skrattar högt här! Saknar dig Emma. Så impad av dig. Stor kram och hoppas vi ses snart!

    1. Saknar dig! Tänkte på Nice och allt roligt för bara några dagar sedan

  2. Underbart inlägg! Och grattis till vagnframgångarna, jag är avundsjuk! Jag trodde jag skulle dricka latte på stan hela dagarna när jag blev mammaledig. HA! Bebisen är snart 10 månader och lattestatusen är noll… 😉

  3. Jajja skriver:

    Alltså jag dör va rolig du är! Du fick mig och skratta högt i baksmällan! Puss

  4. Jennie skriver:

    Hahaha…! Älskar texten till Kate Moss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..